2023 - 2024

APOTHEOSE ZMVK 2023 - 2024   PLAY-OFF 1

 

 1. SCHRIJNWERKERIJ FIERS – SNOECK KAMPIOEN met     45 P.

Na twee seizoenen kreeg de uittredende kampioen, met SCHRIJNWERKERIJ FIERS - SNOECK een nieuwe sponsor en dito uitrusting. Net als vorig seizoen verloren ze punten aan JEF & JEFF (3 – 5) en aan TRASHED (4-4). Maar de basis voor hun titel legden ze in de eindronde door een zege tegen WIJNEN GOOSSENS (7 – 6) en een gevleide draw tegen DE FILIBERKES (3 – 3), waar de gebroeders POPPE een strafcorner onbenut lieten in de slotminuut. Ondanks het uitvallen van enkele smaakmakers door blessures, wisten ze toch opnieuw de oppergaai binnen te halen. Met een bonus van negen punten op hun naaste belager, feliciteren we de spelers en bestuur van SCHRIJNWERKERIJ FIERS – SNOECK dan ook met hun derde titel op rij.

 

 1. DE FILIBERKES VICE KAMPIOEN met     36 P.

Voor DE FILIBERKES is de titel van vice – kampioen, gekoppeld aan een bekerfinale , allicht het beste resultaat van de afgelopen vijf jaar. De ploeg van KATHLEEN en CEDRIC zetten voortdurend de latere kampioen onder zware druk. Onverwacht gingen ze net voor nieuwjaar met 6 - 2 onderuit tegen MVC MABIBO, verliespunten die bij de afrekening zouden doorwegen. Door een tweede nederlaag tegen JEF & JEFF in de eindronde, mochten alle titelambities worden opgeborgen. Hun tweede plaats daarentegen kwam niet meer in gevaar…………, graag een welgemeend applaus voor de vice – kampioen van 2023 / 24 DE FILIBERKES !!!

 

 1. WIJNEN GOOSSENS 3e PLAATS  met     35 P.

Vice- kampioen of eventueel kampioen, dat zat er nooit echt in voor de ploeg van Matthieu Goossens. Op de tweede speeldag verloren ze reeds punten aan DE GRAEVERS (3 – 3).Net voor nieuwjaar was er verlies tegen SCHRIJNWERKERIJ FIERS – SNOECK (5 – 3), en bij de start van de eindronde verloren ze van DE FILIBERKES (6 – 2). In de eindronde verloren ze ook een tweede maal van de latere kampioen, en speelden ze liefst viermaal gelijk. Hun derde plaats is uiteindelijk verdiend, maar ze moesten het voorbije seizoen zwaar aan de bak.

 

 1. DE GRAEVERS 4e PLAATS  met     29 P.

Het team van DE GRAEVERS nam een verschroeiende start met een 13 op 15, en namen vervolgens een pauze na een 12 – 1 opdonder tegen de latere kampioen. Daarna kwamen ze terug op toerental met een 18 op 25, waaronder een 7 – 3 zege tegen JEF & JEFF. Een week later verloren ze echter van DE FILIBERKES met 6 – 1. De eindronde bereikten ze uiteindelijk op een riante 5e plaats. Uit het niets gaven ze plots 2 maal forfait op drie dagen tijd, gevolgd door twee nederlagen tegen alweer DE FILIBERKES en JONG MV’94. Het seizoen van DE GRAEVERS zat er meteen op, de top 3 was opeens heel ver weg.

 

 1. MVC KINE FIERRO 5e PLAATS  met     28 P.

Het voorbije seizoen maakte de ploeg van RUGE HOSTE een grote sprong voorwaarts en mag voortaan worden bestempeld als een subtopper. Vorig seizoen strandden ze nog op een 8e plaats en nu vallen ze net buiten de top 3. Buiten de verliespunten tegen de heuse top, verloren ze in de heenronde ook nog punten tegen MABIBO (5 – 5) en een verrassende 4 - 3 nederlaag tegen TRASHED. In de eindronde haalden ze zwaar uit tegen DE FILIBERKES met een prestigieuze 7 – 1 overwinning.

 

 1. JEF & JEFF 6e PLAATS  met     28 P.

NICOLAS ARBIJN z’n ploeg heeft er een merkwaardig jaar opzitten. Ze ontpopten zich tot het zwarte beest van DE FILIBERKES en voor de rest schoten de prestaties zowat alle kanten uit. Met een zege tegen de uittredende kampioen maakten ze een blitzstart en de eerste nederlaag kwam pas op de 8e speeldag tegen WIJNEN GOOSSENS (6 – 5). Het 7 – 3 verlies tegen DE GRAEVERS was eerder onverwacht en 2023 werd afgesloten met een forfait tegen TRASHED. Met het verlies tegen YSEWIJN – DEVICO (4 – 5) kreeg de eindronde een valse start. De ontmoetingen met de top 3 eindigde achtereenvolgens met een zege, een gelijkspel en een nederlaag. JEF & JEFF zakte op die manier van de top 3 naar de 6e plaats.

 

 1. JONG MV’94 7e PLAATS  met      26 P.

Tegen ploegen uit Play – Off 2, lukte het nog net voor de ploeg van Sven Smekens, maar tegen de top 5 was het een ander verhaal. Het afhaken van enkele smaakmakers en de langdurige blessure van Sven zelf, waren daar niet vreemd aan. Alhoewel ze op hun plaats waren in Play – Off 1 , was de buit met een 8 op 24 toch aan de magere kant. Typerend voor de ploeg was hun 10 – 10 score tegen MVC ROTHIVA. Ondanks alles eindigde JONG MV ’94 twee plaatjes lager dan vorig seizoen.

 

 1. TRASHED 8e PLAATS  met     23 P.

Vorig seizoen kampioen in Play – Off 2, en nu door het lot alweer in Play – Off 1 beland. Geen nood, de ploeg van ALLESANDRO beet flink van zich af. Zeg nu zelf, met een 4 – 4 gelijkspel tegen de latere kampioen en zeges tegen KINE FIERRO, DE GRAEVERS en JEF & JEFF, daar kan je al mee thuiskomen. Ze namen de plaats in van OUD & NIEUW van vorig seizoen.

 1. YSEWIJN – DEVICO 9e PLAATS  met      16 P.

Net als vorig seizoen zagen de mannen van PIETER – JAN POPPE de bui al hangen na de heenronde. De beperkte beschikbaarheid van LARS KINT, JELLE VAN DE VELDE die het steeds maar heeft over z’n nakend prépensioen als minivoetballer en het regelmatige gemis van sluitstuk JORIS POPPE, deden de ploeg pijn. Ondanks tal van knappe wedstrijden tegen de top 5, bereikte de wit/rode ploeg de eindronde op een 9e plaats ofwel letterlijk half klassement. Alhoewel hun eindronde nog hoopvol startte met een 4 – 5 zege tegen JEF & JEFF, bleef verdere winst uit. Ze eindigen net als vorig seizoen op een verdienstelijke 9e plaats.APOTHEOSE ZMVK 2023 -2024 PLAY-OFF 2

 

 1. MVC MABIBO KAMPIOEN met  29 P.

Na hun titel van Vice – kampioen vorig jaar, zijn de jonkies van CHRIS METDEPENNINGEN helemaal op het gaspedaal gaan staan. Na een periode van nagelbijten, kwam eindelijk de verlossing, naaste concurent OUD EN NIEUW beet op de slotdag verrassend in het zand tegen MVC ROTHIVA en de titel was een feit. Hiermee lossen ze een belofte in t.o.v. DE ZEELSEN HOF, een ploeg hoofdzakelijk bestaande uit hun verwekkers zeg maar, die in 1999 ook de titel vierden in P.O.2. Vorige zomer op hun jaarlijkse gezamelijke barbecue, werd om die reden nog de draak gestoken met de jonkies. Nu is het hun beurt om eens te lachen met die veteranen. Terecht kampioen dit seizoen met 29 punten MVC MABIBO.

 

 1. OUD & NIEUW        (meer +) VICE - KAMPIOEN met  26 P.

Het moet een bittere pil zijn geweest voor OUD EN NIEUW, toen ze op de slotdag op de valreep verloren van MVC ROTHIVA. Een kleine overwinning was immers genoeg om over MVC MABIBO te wippen naar de titel, één wedstrijd meer winnen was voldoende. Helaas stootten ze daar op de verjongingspolitiek van SIMON RASSCHAERT. MVC ROTHIVA werd de verrassende scherprechter tijdens de titelstrijd in P.O.2. Bij MVC MABIBO konden de flessen worden ontkurkt en OUD EN NIEUW strandde op een 2e plaats met 26 punten.

 

 1. KAVEE 3e PLAATS met 25 P.

Door de onverwachte nederlaag van OUD EN NIEUW, kreeg KAAVEE zicht op een 2e plaats. De vreugde was echter van korte duur, want geheel onverwacht verloren ze op de slotmatch van THE BELIEVERS .De PIETER DE CLERCK brigade vierde zijn laatste titel in P.O.2 in 2019, sindsdien loopt het bijna elk jaar verkeerd in de beslissende fase. Drie jaar na mekaar top 3 is ook een mooie verdienste. De eindronde werd bereikt op een 13e plaats, op maar liefst 9 punten van MVC MABIBO. Op de laatste speeldag na, bleven ze de ganse eindronde ongeslagen, en gingen ze zich nog bemoeien met de eindstrijd. KAVEE moest genoegen nemen met een 3e plaats en strandden met 25 punten op vier punten van de kampioen.

 

 1. ZVC 5e PLAATS met  22 P.

Ze zeggen wel eens ZVC is een veteranenploeg, maar dan wel ééntje van de goede soort. Op betere  dagen moeten zelfs P.O. 1 ploegen uitkijken. In de heenronde zagen we vaak pittige nederlagen, maar ook nipte zeges tegen KAAVEE en TRASHED en een meer dan knappe match tegen titelkandidaat OUD en NIEUW. De ploeg van WIM TEMMERMAN bereikte de eindronde op een 14e plaats met een achterstand van 13 pnt t.o.v. leider MVC MABIBO. Een prijs pakken zat er niet meer in. In de eindronde pakten ze nog een 15 op 24, waar ze met een 4 – 9 zege, revanche namen op OUD en NIEUW. Vorig jaar werden ze 5e, en nu 4e.

 

 1. THE BELIEVERS 7e PLAATS met  20 P.

Met 10 zeges in de heenronde, dwongen FILIP VAN GEERTRUYEN met zijn BELIEVERS, twee seizoenen terug nog een plaats af in P.O.1. Er is dus wel sprake van enige terugval. Het potentieel is zeker aanwezig, maar op cruciale ogenblikken blijken hun tenoren afwezig. Dat het hun rangschikking beinvloed is evident.de tweede wedstrijd van de heenronde gaven ze reeds forfait. De eindronde kwam eraan na een 16e plaats in de heenronde en in de eindronde namen ze een stevige start met 9 op 9. Op de slotmatch, namen ze nog de maat van titelkandidaat KAAVEE. Uiteindelijk belandden ze in de eindstrijd op een 5e plaats met 17 P.

 

 1. MVC ROTHIVA 6e PLAATS met  19 P.

MVC ROTHIVA schoof dit seizoen één plaatsje op ten nadele van DE PAPA’S. De verjonging van de ploeg begint stilaan zijn vruchten af te werpen, met als apotheose de zege tegen OUD en NIEUW op de slotdag, waarmee ze zich profileerden als scherprechter van het titelduel in P.O.2. Na de heenronde strandden ze op een 17e plaats. In de eindronde pakte de zesvoudige fairplaywinnaar nog een fraaie 12 op 24. Onder de hoede van SIMON, RENAAT en FILIP, stoomt het jonge geweld stroom opwaarts ,de weg naar boven is allicht ingezet.

 

 1. DE PAPA’S 7ee PLAATS met  18 P.

DE PAPA’S van ANTOINE VAN LOKEREN misten het voorbije seizoen regelmatig de trein door een overvloed aan blessures en onverwachte afmeldingen. Hun laatste titel in P.O.2 dateert inmiddels uit 2020. DE PAPA’S bereikten de eindronde op een 11e plaats, op amper één puntje van MVC MABIBO en 4 punten voorsprong op OUD EN NIEUW, het zag er mooi uit. Helaas konden ze geen vuist maken tegen de belangrijkste P.O.2 kandidaten. Hun meest prestigieuze zege het voorbije seizoen was deze tegen P.O.1 ploeg YSEWIJN – DEVICO met 8 – 5. De grootste nederlaag deze tegen hekkensluiter TEAM BIJSTAND op de slotdag van de eindronde (5 – 3).

 

 1. ’T CLUBKEN 8e PLAATS met   6 P.

Bij ’t CLUBKEN doet LORENZO iedere week zijn stinkende best om een ploeg in lijn te brengen. Dat is zeer merkwaardig omdat ze over een vrij grote kern beschikken. Met enkele kleppers op een rij, werd het een zware start in de heenronde. Hun eerste zege, was een stevige ,11 – 4 tegen ZVC. Vanaf dan verbeterde het peil, maar het bleef bij nipte nederlagen . Uiteindelijk kwam er nog een nieuwe boost door een zege op MVC ROTHIVA (4 – 3). De eindronde werd een maat voor niets. Buiten een puntendeling tegen hekkensluiter TEAM BIJSTAND, werd er niets meer geoogst.

 

 1. TEAM BIJSTAND 9e PLAATS met  4 P.

Nieuwkomer TEAM BIJSTAND uit Dendermonde, kreeg het voorbije jaar de gekende vuurdoop in de ZMVK. Ook ploegen als TRASHED, DE GRAEVERS en MVC MABIBO kregen vroeger regelmatig een bolwassing met dubbele cijfers. Maar zoals ooit een wijze man zei………….de aanhouder wint. Met een verlies van 19 – 1 bij hun debuut was de toon gezet. Een kleine 3 – 4 nederlaag tegen MVC ROTHIVA, bracht enige hoop. Positiespel, looplijnen en opstelling…………de klik kwam er langzaam. Beter nog, tegen P.O.2 ploegen zaten ze opeens in de wedstrijd. Een volgende kleine 4 – 5 nederlaag tegen KAAVEE, gaf de burger weer moed. Hun eerste kans op een driepunter lieten ze liggen in de eindronde, na een fel bevochten 2 - 2 tegen ’t CLUBKEN. Op de slotdag lukte het dan toch, een verdiende 5 – 3 zege tegen DE PAPA’S.


NEVENKLASSEMENTEN

SPELER VAN HET JAAR :   

 1)        Dries D’Haese                     104 punten

2)         Yannick Poppe                      44 punten

3)         Nicolas Arbijn                       36 punten                                        


DOELMANNEN KLASSEMENT :

 

 1. Jens De Puydt                20 P.
 2. Raf Fierens                     20 P.
 3. Cedric Poppe                 18 P.


FAIRPLAYWINNAARS

PLAY – OFF 1   TRASHED


PLAY – OFF 2   Voor een zevende maal MVC ROTHIVA (geen enkele kaart)


BEKER VAN ZELE 2024

WINNAAR : SCHRIJNWERKERIJ FIERS - SNOECK


VERLIEZEND FINALIST : DE FILIBERKES

 

GENTLEMEN AWARD  2024

EUGENE DE RECHTER  

2022 - 2023

APOTHEOSE ZMVK 2022-2023   PLAY-OFF 1

 

 1. MVC DE BELEYR ENGINEERING

Onverwacht kende de uittredende kampioen niet echt de droomstart van vorig seizoen. In de heenronde werden drie nederlagen opgetekend tegen W.GOOSSENS, JEFF & JEF en MVC DE GRAEVERS. Andere toppers zoals DE FILIBERKES en JONG MV ’94 mistten compleet hun start, zodat er een heuse achtervolging diende ingezet op W.GOOSSENS en JEFF & JEF. Hun tweede titel werd pas concreet drie speeldagen voor het einde, na een fel betwiste topper tegen W.GOOSSENS, die ze na een 0-2 achterstand wisten om te buigen in een 3-2 overwinning. De verdiende kampioen van ons jubileumseizoen 2022-2023 is met 47 punten opnieuw…….MVC DE BELEYR ENGINEERING.

 1. WIJNEN GOOSSENS

 W.GOOSSENS, vorig seizoen nog 4e in de eindstand, legde de latere kampioen het vuur aan de schenen tot in de eindspurt en kroonde zich na een verdienstelijk seizoen tot vice-kampioen van de ZMVK. Hun enige titel tot nu, is deze van Coronakampioen toen in 2020 de competitie vroegtijdig werd afgebroken. Ze waren er zeer dicht bij en volgend seizoen proberen ze vast opnieuw. Vice-kampioen van ons jubileumseizoen 2022-2023 met 45 punten ………..W. GOOSSENS.

 1. JEFF & JEF

Na een fusie met het teloor gegane ‘t KAFFEE, kwam de ploeg van JEFF & JEF duidelijk versterkt uit het tussenseizoen. Vorig jaar eindigden ze verdienstelijk 6e, maar in 22-23 mikten ze hoger. Dat is ze ook gelukt met een derde plaats, waarmee ze een plaats verworven hebben tussen de toppers. JEFF & JEF voerde een ganse poos het klassement aan, maar moest in de eindspurt toch zijn meerdere erkennen in W.GOOSSENS, DE BELEYR en zelfs tegen JONG MV’94. Op een derde plaats na een knap seizoen met 40 punten ……………………………….JEFF & JEF.

 1. DE FILIBERKES

Voor de ploeg van Eugene en Cedric, was een 1 op 15 allicht de slechtste start ooit. Door blessurelast kwamen ze in de kelder van het klassement terecht. Play-off 1 werd nog net gehaald. Nadat ze in de 1/8 finales van de beker, onverdiend werden gewipt door DE BELEYR waren de oud-kampioenen terug op peil. Vorig jaar nog top 3, dit jaar na een zware remonte er net buiten. Op een vierde plaats met 34 punten ……………………………………………………….DE FILIBERKES.

 1. JONG MV ‘94

In de vorige editie nog bekerwinnaar en vice-kampioen. Het kan verkeren zei Bredero. Na een mislukte start met 1 op 12, waren ze in hetzelfde bedje ziek als DE FILIBERKES. De opgelopen schade kon door JONG MV’94 niet meer worden hersteld en resulteerde zelfs even in een laatste plaats. Play-off 1werd gehaald met de hakken over de sloot, waar bleek dat de grote jongens deze keer echt te groot waren. Ondanks alles behaalden ze nog een 5e plaats met 26 punten…….JONG MV’94.

 1. OUD EN NIEUW

De ploeg van AUKE BAEYENS deed het lang voortreffelijk en verbleef een ganse poos in de top 3. Wanneer sterkhouders als LARS VAN DAMME en AUKE BAEYENS tijdelijk afhaken, word het een moeilijke opdracht voor de oud-leerlingen. Ze behaalden evenveel punten als JONG MV ’94, maar moesten voor die 5e plaats de duimen leggen via het doelpuntensaldo. Op een verdienstelijke 6e plaats met 26 punten …………………….OUD EN NIEUW.

 1. MVC DE GRAEVERS

SANDER DE GRAEVE en zijn ploeg, debuteerden vorig seizoen met een 4e plaats in Play-off 2. Met het aantrekken van IBRAHIM ËRTURK werd de lat meteen hoger gelegd. Het resultaat was een plek in Play-off 1. Dat het met de grote jongens soms zuur kersen eten is, hebben ze ondertussen ondervonden, maar die ene zege tegen kampioen DE BELEYR nemen ze hen niet meer af. Op een mooie 7e plaats met 25 punten ……………………………..MVC DE GRAEVERS.

 1. KINE FIERRO

Vorig seizoen nog 5e met 34 punten en dit jaar 8e met 22 punten. De doelstellingen van RUGE HOSTE en zijn mannen werden vermoedelijk niet gehaald. De spelers zijn op diverse terreinen actief en bijgevolg niet steeds beschikbaar, wat zich op lange termijn laat voelen uiteraard. Anderzijds is KINE FIERRO steeds een taaie en gemotiveerde opponent. Op een achtste plaats met 22 punten ……………..KINE FIERRO.

 1. YSEWIJN – DEVICO

PIETER-JAN POPPE en CO, beleefden een minder seizoen. In 2021/22 eindigden nog net achter JEFF & JEF op een knusse 7e plaats met 30 punten, maar in 22/23 liep het met 20 punten een pak minder. Net als OUD & NIEUW, zijn ook zij afhankelijk van spelers als LARS KINT en JELLE VAN DE VELDE. Helaas speelden die een pak minder het afgelopen seizoen, wat zich meteen ook vertaald in de eindstand. Op een 9e plaats in Play-off 1met 20 punten ……………………YSEWIJN-DEVICO.APOTHEOSE ZMVK 2022-2023 PLAY-OFF 2

 

 1. TRASHED

De ploeg van Lessandro De Paepe eindigde vorig seizoen als 8e in play-off 1, een prestatie die dit jaar niet werd herhaald door het tijdelijk gemis aan spelers. Een glansrol in play-off 2 zat er dus aan te komen. De wit/blauwe brigade van Lessandro greep deze kans met beide handen en reden op één gelijkspel na een foutloos parcours. Ze lieten zich door niemand meer verrassen en grepen de titel in play-off 2 met 4 punten voorsprong op naaste belager MVC MABIBO. De cijfers spreken voor zichzelf. De verdiende kampioen in play-off 2 seizoen 22-23, is met 37 punten…………………………………………………………………MVC TRASHED

 1. MVC MABIBO

Wat de jonkies van MVC MABIBO na twee seizoenen neerzetten in de ZMVK, bewijst de ongelofelijke progressie binnen de ploeg. In hun debuut seizoen werden ze 5e in play-off 2 en nu graaien ze de titel van vice-kampioen mee, met als extra een verrassende halve finale in de beker. CHRIS METDEPENNINGEN mag dus met recht en reden trots zijn op zijn jonge garde. De vice-kampioen in play-off 2 seizoen 22-23, is met 33 punten…………………………………………………………………………………………….. …………………..MVC MABIBO

 1. KAAVEE

Vorig seizoen waren ze nog titelkandidaat nummer één in play-off 2, maar op de slotdag lieten de mannen van PIETER DE CLERCQ zich verrassen door hekkensluiter MVC DE VOETBALWIJK. In 22/23 waren ze alweer kandidaat, maar in de eindspurt ondergingen ze tegen MVC MABIBO en TRASHED de wet van de sterkste. De uittredende vice-kampioen moest een plaatsje inleveren en strand dit seizoen op de derde plaats. Op een derde plaats in play-off 2 seizoen 22/23 met 30 punten………………………KAVEE

 1. DE PAPA’S

Ondanks hun sterke eindspurt met een 9 op 9, bleven de jongens van ANTOINE VAN LOKEREN verstoken van een podiumplaats. Heel even geloofden ze na twee titels in 2012 en 2020 in een nieuwe stunt in play-off 2, maar de remonte kwam te laat. Ten opzichte van vorig seizoen schoven ze wel twee plaatsen op. Op de vierde plaats in play-off 2 seizoen 22/23 met 26 punten ……………………………………….DE PAPA’S

 1. ZVC

Een veteranenploeg zeggen ze, maar je bent er nooit klaar mee. Op een goeie dag leggen ze zelfs play-off 1 kandidaten over de knie. Ook jonge ploegen zijn op hun hoede. Vorig seizoen namen ze nog de maat van vice-kampioen WIJNEN GOOSSENS in de ¼ finale van de beker, een ¼ finale die ze dit seizoen terug haalden. Vorig jaar nog 3e en een podiumplaats, in 22/23 moeten ze het doen met een 5e plaats. Met 25 punten ……………………………………………………………………………………………………………………..  ZVC

 1. ANNO 2020

Een knalstart zoals vorig seizoen zat er voor de ploeg van FABIAN DIVITA helaas niet meer in. Daarvoor waren de omstandigheden voor zijn ploeg te complex. Zoals een goeie schipper hield hij de boot overeind en wist ANNO 2020, tegenover vorig seizoen, nog een plaats op te schuiven in de klassering. Alle ploegen die ze achter zich dienden te houden, werden ook afgehouden. Op een verdienstelijke 6e plaats in play-off 2 seizoen 22/23, met 18 punten …………………………………………………………………………………..ANNO 2020

 1. THE BELIEVERS

Met 10 zeges in de heenronde en een stek in play-off 1, kende de ploeg van FILIP VAN GEERTRUYEN een boerenjaar vorig seizoen. Net als bij TRASHED lagen de verwachtingen bij THE BELIEVERS, zeer hoog toen ze in play-off 2 terechtkwamen. Helaas haalde hun ploeg slechts drie zeges binnen in play-off 2, een score onder de verwachtingen. De doorgevoerde verjonging, zal het nodige leergeld hebben gekost. Op de zevende plaats in play-off 2 seizoen 22/23, met 12 punten ………………………………………..THE BELIEVERS

 1. MVC ROTHIVA

Zolang ze aan de slag blijven zal de ploeg van SIMON RASSCHAERT de langst spelende ploeg blijven in onze competitie. Qua leeftijd moeten ze enkel ZVC laten voorgaan. Maar met het nodige nieuwe bloed werd dit seizoen een status quo gerealiseerd. Kampioen werden ze nog nooit, maar die 6 titels als sportiefste ploeg, goed voor evenveel trofeëen, nemen ze hen nooit meer af. Net als vorig seizoen behaalden ze een 8e plaats in play-off 2 . Graag een fair-play applaus voor de 10 punten van………………………………. MVC ROTHIVA

 1. MVC DE VOETBALWIJK

Hun poging om die 8e plaats van MVC ROTHIVA in extremis nog in te palmen mislukte. Vorig jaar wipten de jongens van TOMMY VLAEMINCK de nieuwkomers van MVC DE GRAEVERS uit de beker, en beslisten ze ook, op de slotdag over de titel in play-off 2. Met twee zeges tegen t’CLUBKEN en THE BELIEVERS, en een nipte nederlaag tegen ANNO 2020, kwam de eindspurt te laat deze keer. Net als vorig seizoen werden ze voorlaatste na een verdienstelijk seizoen. Op de negende plaats in play-off 2 seizoen 22/23, met 8 punten……………………………………………………………………………………………………………………… MVC DE VOETBALWIJK

 1. T’CLUBKEN

Met het T’CLUBKEN van Lorenzo De Paepe, zitten we meteen bij het kransje survivors uit de voormalige recrea competitie. Vorig jaar werden ze nog 9e voor MVC DE VOETBALWIJK, maar het voorbije seizoen konden ze de laatste plaats niet meer vermijden. Van de 8 punten die ze behaalden, waren er nog 5 bij van de heenronde. Eén enkele zege tegen MVC ROTHIVA zorgde voor hun eindtotaal. Er is echter geen man overboord, want zij werken aan de nodige verjonging. Op de 10e plaats in play-off 2 seizoen 22/23, met 8 punten ………………………………………………………………………………………………….................. T’ CLUBKEN


NEVENKLASSEMENTEN

SPELER VAN HET JAAR :                                              DOELMANNEN KLASSEMENT :

 1. Raf fierens             70 punten                   1) Jens De Puydt                            22 punten
 2. Dries D’Haese       66 punten                   2) Cedric Poppe                              10 punten
 3. Benjamin Derde   54 punten                   3) Simon Rasschaert                      10 punten

                                                                     4) Auke Baeyens                                8 punten

                                                                     5) Joris Poppe                                     6 punten

FINALE BEKER VAN ZELE :

WINNAAR –  De Beleyr Engineering

FINALIST   -   Wijnen Goossens


LIFE ACHIEVEMENT AWARD

Piet Abbeel

GENTLEMEN AWARD

Luc Temmerman


FAIR-PLAY WINNAARS :

REEKS 1 :

 1. Wijnen Goossens
 2. De Beleyr Engineering
 3. Kine Fierro

REEKS 2 :

 1. The Believers
 2. MVC Rothiva
 3. MVC Mabibo

 

2021 - 2022

APOTHEOSE ZMVK 2021 – 2022      PLAY-OFF 1

 1. MVC DE BELEYR ENGINEERING

Wat op het grote veld nauwelijks denkbaar was, gebeurde dus indoor bij de ZMVK, een ware fusie tussen  Eendracht Zele en KFC Heikant. Het kruim van voetballend Zele zou MVC DE BELEYR ENGINEERING nieuw leven inblazen. Het was geleden van MVC DUZENZIS dat een ploeg nog een foutloos parcours reed in de heenronde. In de play-offs werd gestart met een 4 – 4 gelijkspel tegen uittredend kampioen WIJNEN GOOSSENS en in de 1/8 fin. van de beker ging de motor even aan het sputteren, gepaard gaande met een uitschakeling door JEF & JEFF  .Ondanks een forfait op de slotdag, kenden ze geen verdere problemen meer op hun zegepad.

Oververdiend kampioen van de ZMVK 2021 – 2022 met 49 punten………DE BELEYR ENGINEERING.

 1. JONG MV ‘94

Het vroege uitvallen van een sluitstuk als Sven Smekens, zal JONG MV ’94 stellig parten hebben gespeeld. Desondanks alles sloten ze de heenronde af met een tweede plaats na de topfavoriet. Play-off 1 startte ronduit dramatisch met nederlagen tegen DE BELEYR en WIJNEN GOOSSENS, en daar bovenop nog een forfait tegen MCWS ’t KAFFEE, ofwel een kurkdroge 0 op 9. Enkel een klinkende remonte en een zege tegen DE FILIBERKES op de slotdag, bezorgde hen op de valreep nog een tweede plaats.

De vice-kampioen van de ZMVK 2021 – 2022 met 43 punten……………………….JONG MV ‘94

 

 1. DE FILIBERKES

Na vier verliespartijen in de heenronde door diverse blessures, haalde oud kampioen en bekerwinnaar DE FILIBERKES, toch nog een vierde plaats tussen de andere toppers. Door hun 4 – 3 overwinning tegen WIJNEN GOOSSENS in play-off 1, deden ze haasje over en belandden ze zelfs even op een tweede plaats. In de eindspurt van de competitie liepen ze echter tegen twee opeenvolgende nederlagen aan, tegen DE BELEYR ENGINEERING en JONG MV ’94. Het kostte hen de titel van vice-kampioen.

Op een derde plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 41 punten ……………….DE FILIBERKES

 

 1. MVC WIJNEN GOOSSENS

Op de vierde plaats krijgen we de laatste kampioen van voor de pandemie. WIJNEN GOOSSENS werd immers kampioen gedurende het seizoen 2019 – 2020. Ondertussen schoot de kwaliteit van de ZMVK de hoogte in, door deelnames van DE BELEYR, JEFF & JEF, MCWS ’T KAFFEE en een rijper wordend MVC KINE FIERRO. In de ¼ finales van de beker werden ze verrassend uitgeschakeld door een zeer verdienstelijk ZVC, na het nemen van strafcorners. Op een vierde plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 39 punten …………………….MVC WIJNEN GOOSSENS

 

 1. MVC KINE FIERRO

De jongens van KINE FIERRO begonnen in 2021 aan hun derde seizoen bij de ZMVK, en zijn sindsdien alsmaar blijven groeien. Dat KINE FIERRO niks te maken heeft met MARTINI, dat mochten JEFF & JEF en WIJNEN GOOSSENS aan den lijve ondervinden in play-off1. RUGE HOSTE verstaat dus de kunst om zijn knowhow van bij HG APPELS, over te brengen naar de ZMVK, en maakte van zijn ploeg een subtopper.

Op een vijfde plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 34 punten ………………………..MVC KINE FIERRO

 

 1. JEFF & JEF

De komst van meervoudig Berlaars kampioen JEFF & JEF, konden wij enkel maar toejuichen. De basis van deze ploeg bestond wel degelijk uit Zelenaars, ze kwamen dus weer naar huis. Dat het peil in de ZMVK hoger lag wisten zij sowieso. Tegen uittredend kampioen WIJNEN GOOSSENS verloren ze met één doelpunt verschil en van MVC KINE FIERRO namen ze de maat met 10 – 4 . Voor een stunt tegen een heuse Zeelse topper spaarden ze blijkbaar al hun energie voor de 1/8 finale van de beker. Het prestigieuze DE BELEYR ENGINEERING werd met een kurkdroge 6 – 4 ingepakt. Ze pakken alvast de prijs van beste debutant.

Op een zesde plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 32 punten ……………………………………    JEFF & JEF

 

 1. YSEWIJN – DEVICO

Met 13 overwinningen strandde YSEWIJN – DEVICO op een 7e plaats na de heenronde, de subtop was dus een haalbare kaart in play-off 1. Helaas moesten ze door een voortdurend gebrek aan spelers, hun ambities bijstellen. Dat hun ploeg in normale omstandigheden over het potentieel beschikt om het de tenoren lastig te maken, bewezen ze door gelijke spelen tegen JEFF & JEF, WIJNEN GOOSSENS en een nipte nederlaag tegen topfavoriet DE BELYER ENGINEERING.                                                                                                            Op een zevende plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 30 punten …………………….YSEWIJN – DEVICO

 

 1. TRASHED

Voor een sportieve partij in de echte geest van de sport, moet je bij de jongens van Lessandro De Paepe zijn. Met 10 zeges in de heenronde en een negende plaats wisten zij zich te verzekeren van een plaats in play-off 1. De blauwhemden van TRASHED overtroffen zichzelf in de heenronde en wisten wat hun te wachten stond. Enkele zware nederlagen waren ook het gevolg van een voortdurend spelerstekort, iets wat we net iets te veel horen. Hun seizoen sloten ze af met een kleine nederlaag tegen WIJNEN GOOSSENS (4-6).

Op een achtste plaats bij de ZMVK 2021 – 2022 met 19 punten ………………………..TRASHED

 

 1. THE BELIEVERS

Met 10 zeges in de heenronde kende de brigade van Filip Van Geertruyen, een heus boerenjaar. Zeges tegen YSEWIJN – DEVICO, O & N en DE GRAEVERS waren niet zo evident voor THE BELIEVERS. De euforie luwde enigzins toen ze naar play-off 1 trokken. THE BELIEVERS werden ooit al eens kampioen in play-off 2, maar met hun 10e plaats uit de heenronde, zaten ze net iets te ver vooruit op de planning. In play-off 1, haalden ze nog één punt tegen alweer YSEWIJN – DEVICO. Volgend seizoen komt er wie weet misschien een tweede titel in play-off 2.

Op een negende plaats bij ZMVK 2021 – 2022 met 16 punten …………………….THE BELIEVERS

 

 1. MCWS ’t KAFFEE

Net als JEFF & JEF, kwamen de jongens van MCWS ’t KAFFEE, na een jarenlang verblijf in de kern Lokeren, terug naar de heimat. Met hun beperkte kern van acht spelers midden in een pandemie, onderging hun ploeg een desastreus einde. Na de heenronde legden ze beslag op een achtste plaats. In play-off 1 daarentegen, liep het grondig fout. De forfaits werden opgestapeld door een acuut spelerstekort, door blessures, besmettingen, werk en privé. Het werd ze fataal. Een algemeen forfait werd uitgesproken. MCWS ’t KAFFEE komt niet meer op volgend seizoen, maar ettelijke spelers blijven wel aan boord bij andere ploegen. Het afscheid op zichzelf,smaakt een beetje zuur.

Op een tiende plaats bij ZMVK 2021 – 2022 met 0 punten …………………………..MCWS ’t KAFFEEZMVK SPELER VAN HET SEIZOEN 2021 – 2022

Circa 250 spelers zijn actief in onze ZMVK, waarvan er in totaal 52 spelers werden genomineerd door hun collega’s. Iedereen van de 21 ploegen kon stemmen op zijn favoriete top 5, gaande over 10, 8, 6, 4, of 2 punten. Wie wordt de eerste speler van het jaar in de ZMVK ?

 

1

Dries D’Haese                        

6 nom. (3x10)

 48 P

2

Stef De Bruyne                       

4 nom. (1x10)

 32 P

3

Lennert Boone                       

4 nom. (1x10)

 28 P

 

 

 

 

4

Greg Macharis                        

3 nom. (1x10)    

26 P

 

 

 

 

5

Lars Van Damme                   

3 nom. (1x10)           

24 P

 

Yannick Poppe                      

5 nom. (1x10) 

24 P

 

Benjamin Derde                     

4 nom. (1x10)   

24 P

 

 

 

 

6

David Van Avermaet             

5 nom. (0x10)       

20 P

 

Bernard Van Eetvelde        

2 nom. (2x10)    

20 P

 

 

 

 

7

Lennert Coppens        

2 nom. (1x10)      

18 P

 

 

 

 

 

Davor Christiaens 

3 nom. (0x10)  

16 P

8

Lars Kint       

2 nom. (1x10)          

16 P

 

Nicolas Arbijn     

3 nom. (0x10)      

16 P

 

 

 

 

9

Hans Heirwegh      

2 nom. (0x10)       

14 P

 

Jens De Puydt         

2 nom. (0x10)  

14 P

 

 

 

 

10

Jeffrey De Caluwe      

2 nom. (0x10)       

12 P

 

 

 

 

11

Jelle Bauters      

1 nom. (1x10)     

10 P

 

Geert Jacobs           

1 nom. (1x10)         

10 P

 

Ruge Hoste  

1 nom. (1x10) 

10 P

 

Romero Caballiero  

1 nom. (1x10) 

10 P

 

Jelle Van De Velde    

2 nom. (0x10)   

10 P      8 spelers

 

Timon Willockx 

1 nom. (1x10)  

10 P

 

Lessandro De Paepe 

1 nom. (1x10)  

10 P

 

Keanu Heirwegh   

2 nom. (0x10)    

10 P

 

 

 

 

12

Lorenzo De Paepe   

1 nom. (0x10)         

 8 P

 

Jorn Janssens   

1 nom. (0x10)     

 8 P

 

Ruben Coolsaet  

1 nom. (0x10)        

 8 P

 

Antoine Van Lokeren  

3 nom. (0x10)   

 8 P     7 spelers

 

Hans Van Damme    

3 nom. (0x10)    

 8 P

 

Joris Van Doorsselaere 

1 nom. (0x10)    

 8 P

 

Wout Ysewijn   

1 nom. (0x10)    

 8 P

 

 

 

 

13

Bert Boeykens    

1 nom. (0x10)  

6 P

 

Wim Temmerman    

1 nom. (0x10)    

6 P

 

Branco Baetens

1 nom. (0x10)  

6 P     5 spelers

 

Kristof D’Heer     

1 nom. (0x10)        

6 P

 

Dario Saerens    

1 nom. (0x10)    

6 P

 

 

 

 

14

Joris Poppe    

1 nom. (0x10)      

4 P

 

Pieter De Batselier    

1 nom. (0x10)     

4 P

 

Milan      

1 nom. (0x10)    

4 P

 

Ibrahim Erturk       

1 nom. (0x10)    

4 P

 

Jan Lootens

1 nom. (0x10) 

4 P     9 spelers

 

Lennert Palmaerts 

1 nom. (0x10)   

4 P

 

Sander Van Praet     

1 nom. (0x10)  

4 P

 

Senne De

1 nom. (0x10)   

4 P

 

Brian Martens     

1 nom. (0x10)    

4 P

 

 

 

 

15

Quinten D’Haseleer    

1 nom. (0x10)     

2 P

 

Sean Smekens   

1 nom. (0x10)    

2 P

 

Steven De Sadelaere     

1 nom. (0x10)      

2 P     7 spelers

 

Geert Ydens    

1 nom. (0x10)    

2 P

 

Tristan Kesteleyn     

1 nom. (0x10)  

2 P

 

Rein Temmerman       

1 nom. (0x10)        

2 P

 

Ruben Coppieters       

1 nom. (0x10)           

2 P


GENTLEMEN AWARD  seizoen 2021 – 2022


Op 30 september 1972 ging de aftrap van start, van de allereerste wedstrijd in de ZMVK, in organisatie van MV Zele. De competitie was nog embrionaal en beschikte over slechts 8 ploegen. Op die bewuste openingsdag stond onze genomineerde reeds op het veld met zijn ploeg, die later zou uitgroeien tot de recordkampioen van de ZMVK met maar liefst 10 titels. Toen zijn ploeg doorstoomde naar de nationale competitie, toendertijd NOMB, schopten ze het tot in de hoogste klasse en in 1993 zelfs tot landskampioen.

De ploeg OUD & NIEUW ZELE werd een begrip in het Vlaamse minivoetbal, een periode waarna onze genomineerde enkele tandjes terugschakelde en enkel nog actief was in de ZMVK.

Mettertijd ontpopte hij zich tot een waardevol en betrouwbaar bestuurslid van zijn club en nog later tot een plichtgetrouwe secretaris van de ZMVK. In 2012 kreeg hij meer dan terecht “DE TROFEE VAN VERDIENSTE ” uit handen van onze Zeelse sportdienst, voor meer dan 25 jaar bestuurslid van de Zeelse minivoetbalcompetitie. Vorig jaar gedurende de heersende pandemie ging hij, met uitzondering van zijn maandags matchke met de Veteraantjes, op 75 jarige leeftijd uiteindelijk op minivoetbalpensioen. Hoog tijd dus om deze man de eer toe te kennen die hem toekomt.

Dames en heren,

De handen op mekaar voor een meer dan verdiende GENTLEMEN AWARD winnaar ERIC TRANOY.


APOTHEOSE ZMVK 2021 – 2022   PLAY – OFF 2

 

 1. OUD EN NIEUW ZELE

  Bij de start van play-off 2 waren er zowaar nog 4 ploegen in de run voor de titel. ZVC, MVC De Graevers, Kaavee en Oud en Nieuw. Oud en Nieuw leek na zijn bekerstunt tegen De Filiberkes de topfavoriet, ware het niet dat ze de topper tegen Kaavee verloren en nog een onverwachte  nederlaag opliepen tegen MVC Mabibo. Kaavee greep de koppositie en leek op weg naar een volgende titel in play-off 2. Op de voorlaatste speeldag werden ze echter verrast door hekkensluiter MVC De Voetbalwijk (7-8).Oud en Nieuw greep opnieuw de leiding en zette koers naar  hun derde titel in de geschiedenis van play-off 2.

  Kampioen in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 38 punten………………………Oud en Nieuw

   
 2. KAAVEE

  Door de dramatische start van Oud en Nieuw in play-off 2, kregen de jongens van Pieter De Clercq de titel bijna op een blaadje, en al zeker na een zege op directe concurrent Oud en Nieuw. De eindstrijd in play-off 2 was enorm spannend. Niet enkel Kaavee en Oud en Nieuw kwamen nog in aanmerking, maar ook ZVC en De Graevers, allemaal bij mekaar op een zakdoek. Kaavee hield de koord gespannen en de bijhorende leiding tot de voorlaatste speeldag. Toen werden ze koud gepakt door MVC De Voetbalwijk. Met nog één speeldag te gaan was de titel volledig buiten schot voor een nochtans verdienstelijk Kaavee.

  Vice – kampioen in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 37 punten……………………Kaavee

   
 3. ZVC

  De oudste ploeg van de ZMVK, is voor veel jongere ploegen zeker geen walkover. Op een gezegende dag zijn het nog steeds taaie klanten voor eender wie. Iets wat ze ook duidelijk maakten toen ze in de ¼ finales van de beker, oud kampioen Wijnen Goossens uitschakelden. Tegen play-of 2 kampioen Oud en Nieuw werd zwaar verloren met 3-11. Tegen vice-kampioen Kaavee behaalden ze een draw (8-8), en tegen De Graevers zelfs een 4-5 overwinning. Daarmee maakten ze van bijna iedere play-off 2 ploeg, de rekening.

  Op een verdiende derde plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 36 punten…………………ZVC

   
 4. MVC DE GRAEVERS

  Met MVC De Graevers krijgen we één van die jonge debutanten van het voorbije seizoen. Dat er leergeld werd betaald is evident. Maar de jonge beloftenploeg was gretig en leergierig, bijna iedere week zag je opnieuw hun evolutie. Dat ze mee zouden doen voor de titel in play-off 2 leek bijna onafwendbaar. Na hun eerste leerjaar, net buiten de top3 in play-of 2, is meer dan bemoedigend. Eén ding staat vast, er zit nog flink wat rek op De Graevers, een rek waarvan we volgend seizoen graag getuige zouden zijn.

  Op een mooie vierde plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 33 punten………MVC De Graevers

   
 5. MVC MABIBO

  Hun naam alleen al deed een belletje rinkelen. MVC MABIBO was een naam met een verleden in de ZMVK. Als je de aansluitingen bekeek, leek het te gaan om een volgende generatie. Net als De Graevers waren ze ook debutanten die zich het spelletje nog eigen moesten maken. Vanaf play-off 2 maakten ze een onwaarschijnlijke remonte met een staalharde 13 op 15, waaronder een onwaarschijnlijke zege tegen later kampioen Oud en Nieuw, enkel Kaavee kon ze op de 6e speeldag afstoppen. Net als MVC De Graevers waren ze een verfrissing voor de ZMVK.

  Op een terechte vijfde plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 27 punten…………MVC Mabibo

   
 6. DE PAPA’S

  Halverwege play-off 2 vinden we nog één van die pioniers van de Recreacompetitie terug. De Papa’s zijn er reeds bij sinds 2005, zij het dan wel met wisselend succes. Alhoewel, in 2012 en in 2020 werden ze tot tweemaal kampioen in play-off 2. Op uitschieters in de eindronde konden we ze niet betrappen, maar de ploegen de ze achter zich moesten houden, werden ook afgehouden.

  Op een zesde plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 25 punten……………De Papa’s

   
 7. ANNO 2020

  De jongens van Fabian Divita beleefden een onwaarschijnlijk seizoen. Na een daverende start in de heenronde, sloop er enige onvrede binnen de groep en de langdurige schorsing van Fabian was blijkbaar de fatale druppel. Op het randje van uitsluiting wisten ze de zaak alsnog te redden en kregen ze nog volk bijeen om hun wedstrijden, node in play-off 2 af te werken. De jongens die dat konden opbrengen verdienen van de ZMVK een eervolle vermelding. Hopelijk zien we ze volgend seizoen op volle sterkte terug.

  Op een zevende plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met eveneens 25 punten……………Anno 2020

   
 8. MVC ROTHIVA

  Eerst en vooral blijft MVC Rothiva de langst spelende ploeg in de ZMVK, iets wat toekomstgericht niet zal veranderen. Dat wil ook zeggen dat ze na ZVC zowat de oudste ploeg vormen. Alhoewel, als de oude tenoren nog eens samenvallen kunnen ze nog flink verrassen. Kampioen werden ze nog nooit, maar ze munten wel uit in de fairplay. Tot vijfmaal toe haalden ze die trofee binnen, en ook dit seizoen zijn ze weer bij de genomineerden. 

  Op een achtste plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 16 punten……………MVC Rothiva

   
 9. ’t CLUBKEN

  Net als De Papa’s, behoren ook de mannen van Tony De Block tot het kransje survivors uit de recreacompetitie. Blijkbaar beschikken ze bij de groenzwarten over zowel een A als een B ploeg. Hoe verklaar je anders zeges in de heenronde tegen o.a. The Believers, MVC Trashed en een gelijkspel tegen Ysewijn – Devico (notabene, naderhand allemaal play-off 1 ploegen), maar anderzijds dan ook een nederlaag tegen De Trapkes Op ? Het potentieel is er duidelijk, maar het word niet altijd benut.

  Op een negende plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 13 punten…………….’t CLUBKEN

   
 10. MVC DE VOETBALWIJK

  Bijna al onze ploegen tonen een geweldig respect voor MVC De Voetbalwijk, en al zeker met het steeds blijvende engagement waarmee ze jaar na jaar terug in onze Zeelse arena stappen. Het seizoen 2021 – 2022 begon voor hen met een boem, en eindigde ook met een boem. In de voorronde van de beker wipten ze met MVC De Graevers, zowaar een titelkandidaat voor play-off 2 , en in play-off 2 zelf, beslisten ze zowaar over de afloop van het kampioenschap, door een onverwachte zege tegen titelkandidaat Kaavee. Het zal ze deugd doen om deze competitie voor een keer niet af te sluiten als hekkensluiter.

  Op de 10e plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 6 punten………………MVC De Voetbalwijk

   
 11. MVC TRAPKES OP

Bij de start van het seizoen kijken we ernaar wat een nieuwe ploeg te bieden heeft, voor MVC Trapkes Op was dat niet anders. De kennismaking met de ZMVK was meteen bikkelhard. Op de 5e speeldag konden ze voor het eerste dubbele cijfers vermijden en op speeldag 11 volgde hun eerste zege, 5 – 6 tegen MVC Mabibo. Play-off 2 moest dus enig soelaas brengen na nieuwjaar. Tegen de dichtste concurrent MVC De Voetbalwijk verloren ze met 3 - 2 , nog tweemaal kwamen ze in de omgeving van winst, tegen MVC Mabibo en Anno 2020. Spijtig genoeg houden ze het na één seizoen voor bekeken.

Op de 11e plaats in play-off 2 van de ZMVK 2021 – 2022 met 5 punten………………MVC Trapkes Op


WINNAARS FAIR-PLAY TROFEE ZMVK 2021 – 2022

Eerst en vooral melden we dat alle forfaits tussen 15 november 2021 en 7 februari 2022, door de federatie werden herleid tot een technisch forfait, waardoor alle forfaitboetes gedurende die periode niet werden aangerekend. De wedstrijden werden dus wel nog verloren met een 5 – 0 of 0 – 5.

De boetes die wel erkend worden krijg je doorgestuurd door David Van Avermaet en op aanvraag zelfs met alle data en de nodige details. We verzoeken hierbij de boetes samen af te rekenen met het jaarlijkse voorschot, dat scheelt voor ons een pak werk.

PLAY-OFF 1

 1. MVC Trashed – Slechts één gele kaart op het ganse seizoen                    Boete = 2,5 €
 2. Wijnen Goossens – 4 gele kaarten                                                                 Boete = 10 €
 3. The Believers – 5 gele kaarten                                                                        Boete = 12,5 €


PLAY-OFF 2

 1. MVC Rothiva – Geen enkele gele kaart, enkel een administratieve vergoeding van 10 € voor het verplaatsen van een wedstrijd. Daardoor winnen ze voor een zevende in hun bestaan de fair-play trofee.                                                Vergoeding = 10 €
 2. De Papa’s – 2 gele kaarten                                                                              Boete = 5 €
 3. MVC Oud en Nieuw – 5 gele kaarten                                                            Boete = 12,5 €


BEKER VAN ZELE

De bekeruitgave van dit seizoen was ronduit een vat vol verrassingen. In de voorronde was er reeds de stunt van MVC De Voetbalwijk, dat via de strafcorners MVC De Graevers wipte. In de 1/8 finales was het nog straffere kost. Topfavoriet MVC De Beleyr Engineering ging eruit tegen Jef & Jeff en De Filiberkes sneuvelden tegen Oud en Nieuw. Wie dacht, dat was het dan,, dacht verkeerd. In de ¼ finale, beet uittredend kampioen Wijnen Goossens, na strafcorners, in het zand tegen de ervaren veteranen van ZVC. Merkwaardig was ook het feit, dat er in de ½ finales, met Anno 2020 en ZVC, nog twee play-off 2 ploegen in de run waren. Uiteindelijk kregen we een finale tussen Jong MV’94 en Jef en Jeff. Jong MV ’94 elimineerde achtereenvolgens, MVC Rothiva, Oud en Nieuw en ZVC. Jef & Jeff haalde het van, De Beleyr Engineering, Ysewijn – Devico en Anno 2020.

Jong MV ‘94 haalde het tenslotte in de finale met 3 – 5 van Jeff en Jef

Dit seizoen zmvk zal blijvend gekend staan als dit waarin corona ongenadig toesloeg en dat aldus zo goed als volledig in het water viel.

Na het voortijdig afbreken van het vorige seizoen 2019-2020 werd dit seizoen 2020-2021, in een periode waarin corona onder controle leek, met veel goede moed aangevat op maandag 31 augustus 2020.  Het was in die eerste weken, ondanks beperkende coronamaatregelen, genieten van onze nieuwe thuishaven in de sportaccommodatie “De Klodde”.

Echter bleek al snel dat de situatie moeilijk houdbaar was en reeds op maandag 12 oktober 2020 werden, zo zou later blijken, de laatste wedstrijden van het seizoen 2020-2021 gespeeld.

Bijgevolg werd dit seizoen als niet-afgewerkt beschouwd en werden er, volgens de reglementen van voetbal vlaanderen, bijgevolg geen kampioenen of bekerwinnaar gehuldigd.


  

2020 - 2021


  

ZMVK 2019-2020 VOORWOORD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Het jaar 2020 zal steeds het jaar blijven waarin het coronavirus uitbrak en zowat de hele wereld in lockdown

 geplaatst werd.  Een van de gevolgen hiervan was dat de sociale contacten aan banden werden gelegd en

 dat uiteraard ook alle sportmanifestaties en competities werd opgeschort.

 

 

Voor onze Zeelse minivoetbalcompetitie zmvk betekende dit dat door voetbal Vlaanderen op 27 maart 2020

 beslist werd om alle kampioenschappen per direct stop te zetten, waardoor ook onze competitie 2019-2020

 abrupt aan een einde kwam.  Dit betekende ook dat de sportieve eindrangschikking opgemaakt werd

 volgens de regels opgelegd door voetbal Vlaanderen.

 

 

 

 

Een ander spijtig gevolg van de coronacrisis is dat de opening van de nieuwe sporthal "De Klodde" voor

 onbepaalde tijd uitgesteld werd en dat onze vroegere stek sporthal "VHVD" zonder sluitingsritueel

 verlaten werd.  Tevens zijn ook de bekerfinale en de bijhorende prijsuitreiking/apotheose afgelast en zal

 ook de algemene vergadering niet kunnen doorgaan op het voorziene moment.

 

 

 

ZMVK 2019-2020  Eindstand Reeks 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

WIJNEN GOOSSENS

 

 

 

 

 

 

 

 

41 punten - 19 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 221 gemaakte doelpunten

 

 

Na vorig seizoen tweede te eindigen nu eerste na een zeer regelmatig seizoen met een perfecte

 

 eerste ronde met 19 zeges op rij.  In de tweede ronde verlies tegen runner-up Filiberkes en

 

 

 Jong MV'94.  Een vlot scorende groep met 221 gemaakte doelpunten en slechts 80

 

 

 tegendoelpunten die ook steeds sportief hun kans gaan.

 

 

 

 

Deze vaste waarde binnen zmvk pakt dit seizoen verdiend de titel.

 

 

 

 

Terecht kampioen ! Een dikke proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

FILIBERKES

 

 

 

 

 

 

 

 

41 punten - 17 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 224 gemaakte doelpunten

 

 

Na kampioen vorig jaar nu een tweede plaats na een echte nek-aan-nek race met Wijnen

 

 

  Goossens, dus wie weet wat zou er nog gekomen zijn.  In de eerste ronde slechts 2x zeer nipt

 

  verlies tegen Wijnen Goossens en Ysewijn-Devico.  Deze laatste nederlaag is misschien wel

 

  diegene die op het einde van de competitie de titel kostte.  Een perfecte heenronde met 7x winst

 

  op 7 wedstrijden bracht deze gevestigde waarde opnieuw in de running maar na het stopzetten

 

 van de competitie toch te weinig voor de titel.  Met een minimum aan tegendoelpunten brak hun

 

 sterke defensie dikwijls de wedstrijd open die dan door de doeltreffende spitsen afgewerkt werd.

 

Zeer knappe tweede plaats.  Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

JONG MV'94

 

 

 

 

 

 

 

 

37 punten - 11 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 224 gemaakte doelpunten

 

 

Dit seizoen mooi op het podium met een derde plaats.  In de eerste ronde zeer sterk tot week 11

 

  met pas op 29 november een eerste nederlaag tegen ZVC, waarna spijtig genoeg nog twee

 

 maal verlies tegen de top 2.  Zeer vlot scorend en sportief spel met wel een groot aantal

 

 

 tegendoelpunten. In de tweede ronde prestigieus winst tegen de kampioen en in de allerlaatste

 

 wedstrijd tegen Filiberkes. Deze zege bracht hen dichterbij maar een verdere opmars was hen

 

 niet gegund. Wanneer deze ploeg elke week met hun vaste kern zou aantreden kunnen ze zeker

 

 aanspraak maken op nog meer.

 

 

 

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.

ARDUWAAN

 

 

 

 

 

 

 

 

26 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 234 gemaakte doelpunten

 

 

 

Na de eerste ronde op de vierde plaats en hierop eindigen ze ook.  Deze groep spelers moest in

 

  de eerste ronde 3x het onderspit delven en dit tegen de top 3.  Alle andere wedstrijden konden

 

  ze winnend afsluiten met dikwijls mooi en attractief spel en 184 gemaakte doelpunten.  In de  

 

  tweede ronde moesten ze de rol lossn na 2x forfait en nederlagen tegen Wijnen Goossens en

 

 KaaVee.  Het vermelde waard is het feit dat ze slechts 3x geel pakten want dit was in het

 

 

 verleden dikwijls anders. Een meer constant presteren brengt hen zeker nog hogerop.

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

YSEWIJN-DEVICO

 

 

 

 

 

 

 

 

26 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 183 gemaakte doelpunten

 

 

 

Na vorig seizoen zesde nu zeer knap vijfde met een groep sterke voetballers.  In de eerste ronde

 

 met 9 zeges en 136 gemaakte doelpunten makkelijk geplaatst voor de eerste reeks.  Ook de

 

 winst tegen Filiberkes sprong hier in het oog. Evenwichtig in de tweede ronde met 4x winst

 

 en 4x verlies .  Ook dicht bij een stuntzege tegen zowel Filiberkes als Jong MV'94, waartegen ze

 

slechts met 1 doelpunt verschil verloren. De grote zege tegen ZVC sprong hier wel in het oog.

 

Een zeer geslaagd seizoen.  Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.

ZVC

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23,86 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 175 gemaakte doelpunten

 

 

In hun tweede seizoen zmvk blijven ze zich moeiteloos plaatsen voor de eerste reeks na maar

 

 liefst 11 zeges in de eerste ronde waaronder een prestigieuse zege tegen Jong MV'94.  In de

 

 tweede ronde kregen ze het moeilijk met slechts 2x winst op 7 wedstrijden, soms met een

 

 

 beperkt aantal spelers, maar wel overwinningen tegen Oud en Nieuw en KaaVee.  Ze scoren vrij

 

 vlot met 175 gemaakte doelpunten maar hun doelsaldo van +3 over het volledige seizoen bewijst

 

 dat ze hier nog wat vooruitgang kunnen boeken.. Het record aantal van 19 gele kaarten is echt

 

 niet OK en niet goed te praten.

 

 

 

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.

OUD EN NIEUW

 

 

 

 

 

 

 

 

18,57 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 156 gemaakte doelpunten

 

 

Eindigen dit seizoen op dezelfde plaats als vorig seizoen na een eerste ronde met 9 zeges

 

 

 waaronder winst tegen ZVC en 120 gemaakte doelpunten. Er werd echter ook een forfait

 

 

 opgetekend en dit is toch wel een zeldzaamheid voor deze echte vriendengroep. In de tweede

 

 ronde hadden ze het lastig met slechts 1 zege en een negatief doelpuntensaldo van -35.  Naast

 

 winst tegen KaaVee konden ze enkel tegen Arduwaan een gelijkspel meegraaien.

 

 

Hopelijk volgend seizoen terug iets meer drive en een hogere eindplaats.

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.

KAAVEE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

15 punten - 3 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 154 gemaakte doelpunten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Na 2 seizoenen op rij kampioen in reeks twee nu nog eens in de eerste reeks gekomen en dat is

 

 al lovenswaardig op zich.  Het was met 3 zeges op rij in de laatste 3 wedstrijden van de eerste

 

 ronde dat ze zich plaatsten voor de eerste reeks. O.a. de zege op de slotdag tegen Kine Fierro

 

 sprong in het oog.  In de tweede ronde hadden ze het lastig maar na zeer nipt verlies tegen ZVC

 

 en Jong MV'94 konden ze op 9 maart, in wat achteraf hun laatste wedstrijd bleek, de zege pakken

 

 tegen Arduwaan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Met misschien wat nieuw bloed kunnen ze volgend seizoen terug in de eerste reeks belanden.

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAIR-PLAY REEKS 1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten,  administratieve tekortkomingen

 

 

                  en beoordeling refs en bestuur zmvk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, 4 gele kaarten

 

 

 

 

 

 

geen administratieve tekortkomingen

 

 

 

 

WIJNEN GOOSSENS

 

 

 

 

 

 

 

ZMVK 2019-2020   Eindstand Reeks2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1.

DE PAPA'S

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

30,57 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 151 gemaakte doelpunten

 

 

 

Na 3 seizoenen net niet nu dan toch kampioen in de tweede reeks zmvk na, zoals vorig seizoen

 

 

  geopperd, het omzetten van een teveel aan gele kaarten in meer positieve energie.  In de eerste

 

 

  ronde soms krampachtig maar toch 6x winst en een gelijkspel tegen MVC Kine Fierro en zo een

 

 

  tiende plaats.  Een bijna perfecte tweede ronde met enkel verlies tegen datzelfde MVC Kine

 

 

  Fierro en een positief doelsaldo bracht hen in de zo begeerde koppositie en leverde hen de

 

 

 

  titel op in reeks 2.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zeer knappe kampioen.  Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2.

MVC KINE FIERRO

 

 

 

 

 

 

 

 

 

28 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 175 gemaakte doelpunten

 

 

 

 

Deze nieuwkomer binnen zmvk leverde, na een loodzware start met wedstrijden tegen Filiberkes,

 

 

 Jong MV'94 en Arduwaan in de eerste competitiemaand, een zeer mooie eerste ronde af. Lang

 

 

 leken ze op weg naar de eerste reeks maar gelijke spelen tegen Oud & Nieuw en De Papa's deden

 

 

 hen de das om. Zeer sterke tweede ronde met 6x winst en een positief doelsaldo van +37 deden

 

 

 hen dromen van de titel in reeks 2, maar na winst in de topper tegen De Papa's volgden er

 

 

 

 nederlagen tegen Trashed en Rothiva.

 

 

 

 

 

 

 

Deze jonge knapen hebben zeker wat in hun mars en zijn een echte aanwinst voor onze zmvk.

 

 

Mooi resultaat.  Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3.

MVC ROTHIVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

23,89 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 113 gemaakte doelpunten

 

 

 

Deze ploeg staat reeds vele jaren voor : minivoetbal, kameraadschap, sportiviteit, eerlijkheid,

 

 

 correctheid, en ga zo maar door !  Dit seizoen op het podium van de tweede reeks na een sterke

 

 

 tweede ronde.  In de eerste ronde slechts 3 zeges en maar 63 gemaakte doelpunten op plaats

 

 

 13 geeïndigd. Deze zwakke periode werd helemaal goed gemaakt in de 2de ronde met 16 punten

 

 

 op 21, dikwijls goed spel en vlot scorend. Enkel een verlies tegen de kampioen maar ook een

 

 

 mooie zege tegen MVC Kine Fierro.

 

 

 

 

 

 

 

Het bestuur zmvk wenst zijn waardering uit te spreken voor deze ploeg die zo goed als alle

 

 

 

 waarden van de zeelse minivoetbal ideologie bezit.

 

 

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4.

t CLUBKEN

 

 

 

 

 

 

 

 

 

18,29 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 116 gemaakte doelpunten

 

 

 

Ook een ploeg die reeds jaren meedraait binnen zmvk en dat met up en downs.  In de eerste

 

 

 ronde mooi 11de met 5 zeges waaronder winst tegen De Papa's en MVC Kine Fierro.  Moesten

 

 

 in de tweede ronde 1 plaatsje prijsgeven na 3 zeges en een toch wel te vermelden positief

 

 

 

 doelpuntensaldo.  Deze vriendenploeg probeert met jong bloed de gelederen te versterken en

 

 

geeft steeds het beste van zichzelf op een lovenswaardige positieve manier.

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

5.

TRASHED

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

16 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 114 gemaakte doelpunten

 

 

 

 

Tuimelen dit seizoen van het podium van reeks 2 na een eerste ronde met slechts 4 zeges en een,

 

 

 volgens hun kunnen, te weinig constant presteren. Konden net niet stunten tegen Jong MV'94 en

 

 

 ZVC, maar blijven steeds sportief verder strijden. In de tweede ronde springt de zege tegen

 

 

 MVC Kine Fierro in het oog, maar bleef het verder te veel met up en downs gaan om hogerop te

 

 

 klimmen. In deze tweede ronde leggen ze wel een positief doelpuntensaldo voor.

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6.

MVC THE NEW GARDEN

 

 

 

 

 

 

 

 

14,29 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 120 gemaakte doelpunten

 

 

 

Deze nieuwkomer binnen zmvk had het in de eerste ronde uiterst moeilijk om zich aan te passen

 

 

 aan het niveau.  De eerste 2 wedstrijden tegen Arduwaan en Filiberkes kregen ze flink wat

 

 

 

 doelpunten om de oren maar op 16 september konden ze toch al een eerste zege halen tegen

 

 

 MVC Rothiva. In de tweede ronde konden ze net niet verrassen tegen De Papa's maar boekten

 

 

 ze wel een mooie zege tegen Trashed. Naarmate de competitie vorderde zakte het aantal gele

 

 

 kaarten en steeg hun mentaliteit, wat toch bewijst dat ze op de goede weg zijn.

 

 

 

 

Mits het volhouden aan sportief spel en ietwat minder tegendoelpunten zijn ze zeker in staat om

 

 

 volgend seizoen nog hoger te eindigen.

 

 

 

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7.

THE BELIEVERS

 

 

 

 

 

 

 

 

 

9,86 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 105 gemaakte doelpunten

 

 

 

 

Dit seizoen enkele plaatsjes gezakt tegenover de twee vorige seizoenen en dit ondanks een zege

 

 

 op de eerste speeldag.  Nadien konden ze enkel nog een gelijkspel halen tegen MVC The New

 

 

 Garden en 't Clubken en konden ze te weinig scoren. In de tweede ronde te veel up en downs

 

 

 maar toch een mooie zege tegen Trashed. Een iets minder seizoen voor deze groep vrienden

 

 

 die toch steeds op een sportieve manier het beste van zichzelf geven.

 

 

 

 

Hopelijk volgend seizoen terug wat hoger in het klassement.

 

 

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

8.

MVC DE VOETBALWIJK

 

 

 

 

 

 

 

 

0 punten - o wedstrijden op rij zonder nederlaag en 57 gemaakte doelpunten

 

 

 

 

Dit seizoen opnieuw onze rode lantaarn met een zwaar verdict van nul overwinningen en

 

 

 

 uitermate veel tegendoelpunten. Wie weet was het misschien anders gelopen hadden ze op de

 

 

 allereerste speeldag i.p.v. met 1 doelpunt verlies tegen The Believers kunnen winnen.  Nochtans

 

 

 is het zeker en vast een topprestatie om elke week toch inzet en sportiviteit te tonen !!!

 

 

 

En toch konden ze dit seizoen van de smaak van een overwinning proeven : In de eerste ronde

 

 

 van de bekercompetitie wonnen ze immers met 5-3 waarna dit natuurlijk gevierd werd.

 

 

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAIR-PLAY REEKS 2

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, administratieve tekortkomingen

 

 

 

                     en beoordeling refs en bestuur zmvk                   

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart en

 

 

 

 

 

 

 

geen administratieve tekortkomingen 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

MVC ROTHIVA

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

2019 - 2020

1.

FILIBERKES

 

54 punten - 11 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 277 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : DE LOOSE Mathias met 82 doelpunten

 

Na de desillusie van vorig seizoen, nu de euforie na een volledig seizoen aan de top in een

 

 nek-aan-nek met Wijnen Goossens.  Slechts 1 verliesmatch in de eerste ronde en constante

 

 prestaties van september tot het einde van het seizoen.  Vlot scorend geheel met een sterke

 

 defensie onder leiding van Cedric en enkele toppers in hun rangen.  Met de perfecte

 

 omkadering en een echte supportersbende een meer dan terechte kampioen binnen zmvk.

 

Zeer sterke kampioen ! Een dikke proficiat !

 

 

2.

WIJNEN GOOSSENS

 

48 punten - 13 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 210 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : DERDE Benjamin met 48 doelpunten

 

Dit seizoen tweede binnen zmvk na een nek-aan-nek met de kampioen.  In de eerste ronde

 

  slechts 1 verliesmatch en enkele knappe prestaties tegen sterke tegenstanders.  Begonnen

 

  de tweede ronde met evenveel punten als Filiberkes, maar speelden op de eerste speeldag slechts

 

  gelijk tegen Oud en Nieuw en verloren 2 weken later tegen Ysewijn-Devico. Ze moesten hun

 

  titelambities waarschijnlijk helemaal opbergen na een forfait op 25 maart, een zeer zeldzame

 

 gebeurtenis voor deze ploeg.

 

Een vaste waarde binnen onze kern die steeds sportief zijn kans gaat.

 

Zeer knappe tweede plaats.  Proficiat !

 

 

3.

ARDUWAAN

 

39 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 220 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN CLEEMPUT Jarne met 53 doelpunten

 

Zeer sterke eerste ronde met veel gemaakte doelpunten sloten ze af op de 4de plaats.  In de

 

  laatste week van 2018 verlies tegen The Believers en forfait tegen Trashed kost hen wellicht

 

 een hogere klassering.  Ook enkele overbodige gele kaarten zijn een niet zo positief gegeven.

 

 Met 7 overwinningen een knappe tweede ronde en enkele goede prestaties bracht hen

 

 uiteindelijk op een mooie 3de plaats.  Ze konden ook 2 van de 3 wedstrijden tegen de latere

 

 kampioen winnend afsluiten.

 

Zeer mooie derde plaats.

 

 

4.

JONG MV'94

 

38 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 220 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : KINT Joël met 49 doelpunten

 

1 van de 2 nieuwe ploegen binnen zmvk die direct een zeer mooie prestatie neerzetten.  Met

 

  enkele ervaren en talentvolle spelers werd de eerste ronde een succes met 10 zeges en een

 

  derde plaats.  In de tweede ronde nog 7x winst met o.a. winst tegen Arduwaan maar ook een  

 

  verlies tegen Jong Bacchus.  In de eerste ronde een zeer positief doelpuntensaldo, maar in

 

 de tweede ronde was dit licht negatief. Mits meer constande prestaties kan deze jonge bende

 

 zeker meedingen naar de titel binnen zmvk.

 

Mooie binnenkomer.  Proficiat !

 

 

5.

ZVC

 

33 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 199 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : ROELANT Frederik met  46 doelpunten

 

Deze nieuwe kernploeg is niet meer zo jong wat leeftijd betreft, maar heeft zéér veel ervaring,

 

 waarmee ze menige tegenstander tot wanhoop drijft.  Mooi 5de in de eerste ronde met 10

 

 overwinningen en dat ondanks een moeilijke start  met in de eerste 4 weken wedstrijden tegen

 

 de top 3 van vorig seizoen.  Een knappe 2de ronde waarin ze het menige topper moeilijk maakten.

 

Kunnen met een iets uitgebreidere kern en nog meer productiviteit zeker enkele seizoenen

 

 meedraaien in de top van onze zmvk.

 

Een zeer geslaagd debuut.  Proficiat !

 

 

6.

YSEWIJN-DEVICO

 

31 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 167 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN DE VELDE Jelle met 33 doelpunten

 

Een zeer mooie plaats voor deze vriendenploeg die met 6x winst in de eerste ronde vlotjes in

 

 de eerste reeks geraakte. Steeds een goed sportief verweer met slechts 2 gele kaarten.

 

Met een goed evenwicht tussen gescoorde en tegendoelpunten een knappe tweede ronde.  In deze

 

 2de ronde gestart met overwinningen tegen Arduwaan, Jong MV'94 en Wijnen Goossens, wat hen

 

 van een hoger klassement deed dromen, maar Filiberkes en ZVC sloegen deze droom aan diggelen.

 

Zeer mooi eindresultaat. Proficiat !

 

 

7.

OUD EN NIEUW

 

23 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 188 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : GYSENS Jochen met 28 doelpunten

 

Een mooie 6de plaats in de eerste ronde met 8x winst en reeds 121 gemaakte doelpunten gaf

 

 zeker moed voor een sterke tweede ronde.  Speelden steeds voor wat ze waard zijn en konden

 

 zo 3x winnen in de tweede ronde met o.a. gelijk tegen ZVC en winst tegen Wijnen Goossens.  Een

 

 zeldzaam forfait kost hen misschien wel de fair-play trofee.  Een hechte vriendengroep die

 

 steeds een vervolg geeft aan hun wedstrijden met een natje en een droogje.

 

Proficiat !

 

 

8.

JONG BACCHUS

 

14 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 134 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN DRIESSCHE Vitas met 25 doelpunten

 

Reeds enkele jaren een vaste waarde in de eerste reeks van onze zmvk en na vorig seizoen 5de nu

 

 de rode lantaarn in reeks 1.  Sloot de eerste ronde af met 6 winstmatchen en 112 gemaakte

 

 doelpunten.  Hadden het in de tweede ronde zeer moeilijk met enkele malen slecht 5 spelers

 

 en ook 1x forfait.  Toch bleven ze steeds sportief hun kans gaan en boekten ze een mooie zege

 

 tegen Jong MV'94.

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAIR-PLAY REEKS 1

 

 

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten,  administratieve tekortkomingen

                  en beoordeling refs en bestuur zmvk

 

 

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, twee gele kaarten

geen administratieve tekortkomingen


YSEWIJN-DEVICO

 

 

 

 

 

ZMVK 2018-2019   Eindstand Reeks2

 

 

1.

KAAVEE

 

39 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 200 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : CAETHOVEN Gianni met 78 doelpunten

 

Voor het tweede seizoen op rij kampioen in de tweede reeks. Kwamen slechts 2 punten te kort

 

  voor de eerste reeks, maar dat kon hen niet deren. Ze begonnen aan de tweede ronde op de

 

  1ste plaats en eindigen daar ook.  Kregen het even moeilijk tegen runner-up De Papa's maar

 

  konden deze toch afhouden.  Deze vriendenploeg scoort vrij gemakkelijk dankzij hun

 

  goaltjesdief Gianni. Misschien volgend seizoen terug in de eerste reeks ?

 

Overtuigend kampioen. Proficiat !

 

 

2.

DE PAPA'S

 

38 punten - 7 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 187 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN DE WIELE Wim met 46 doelpunten

 

Voor het derde jaar op rij tweede in deze reeks en dit reeds 2x na boeman KaaVee.  Slechts 5x

 

 winst in de eerste ronde is toch wel aan de magere kant.  Een zeer sterke tweede ronde met

 

 eerst winst tegen KaaVee, maar nadien in de allesbeslissende match toch onderuit.  Een mooi

 

 evenwicht tussen gescoorde en tegendoelpunten maar vooral veel te veel gele kaarten,  Het

 

 omzetten van deze kaarten in positieve energie kan hen volgend seizoen misschien wel de titel

 

 opleveren.

 

Mooi resultaat.

 

 

3.

TRASHED

 

26 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 117 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : PHILIPS Lennert met 25 doelpunten

 

Toffe en sportieve jonge bende die in de eerste ronde iets te weinig kon winnen om hogerop te

 

 mikken.  Een knappe tweede ronde met enkele mooie overwinningen en een mooi doelpunten-

 

 gemiddelde.  Krijgen nog net iets te veel tegengoals om goed te zijn.

 

Verdedigen steeds sportief hun kans en dit met bitter weinig gele kaarten of administratieve

 

 tekortkomingen.

 

Super mooie podiumplaats !

 

 

4.

THE BELIEVERS

 

22 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 147 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : AUDENAERT Milan met 45 doelpunten

 

Na derde in de tweede reeks vorig seizoen nu vierde.  Slechts 2x winst in de 1ste ronde en een

 

 zwaar negatief doelsaldo.  Onder andere door enkele matchen zonder hun jonge toppers lieten

 

 ze enkele winstkansen liggen.  Ze sloten 2018 af met een knappe zege tegen topploeg Arduwaan.

 

 Een zeer mooie 2de ronde met 6x winst en 6x verlies brengt hen op deze mooie vierde plaats.

 

Ook vermelden dat ze zeer soepel waren in het verplaatsen van maar liefst 5 wedstrijden op

 

 vraag van hun tegenstanders, waarvoor onze dank.

 

Proficiat !

 

 

5.

MVC ROTHIVA

 

19 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 124 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN DE SYPE Renaat met 26 doelpunten

 

Dit seizoen opnieuw 5de in de tweede reeks met in totaal 8x winst.  De inbreng van David Van

 

 Avermaet bracht hen wat talent en ervaring bij, maar verder nog steeds met dezelfde kern van

 

 "die-hards". Het hoge aantal tegendoelpunten is zeker niet in hun voordeel, maar de gemaakte

 

 goals worden mooi verdeeld onder diverse spelers.

 

Deze vaste waarde en kameratenploeg is graag gezien binnen zmvk.

 

Proficiat !

 

 

6.

t CLUBKEN

 

17 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 135 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : ALLIET Nicola met 43 doelpunten

 

Het aantal tegendoelpunten konden ze dit seizoen beperken, maar hun iets te weinig scorend

 

 vermogen doet hen op de zesde plaats belanden.  In totaal toch 4 winstmatchen bracht hen in

 

 de tweede ronde in de buurt van hun directe tegenstrevers in het klassement.  Spelen steeds

 

 met een goede mentaliteit en verdedigen hun kansen steeds sportief. Verloren in de

 

 tweede ronde nipt van De Papa's en konden een gelijkspel behalen tegen de kampioen.

 

Proficiat !

 

 

7.

MVC DE VOETBALWIJK

 

5 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 98 gemaakte doelpunten

 

Topscorer : VAN HAUDT Jason met 36 doelpunten

 

Onze rode lantaarn won reeds in september zijn eerste wedstrijd maar dat bleek dan

 

 ook de enige overwinning te zijn in de eerste ronde. Bovendien kregen ze ook heel wat

 

 tegendoelpunten te slikken. Ondanks het feit dat ze enkele malen met 5 spelers waren

 

 en ook 2x forfait gaven, toch een mooi verweer. Hun productiviteit lag dit seizoen wat

 

aan de lage kant, misschien kan nieuw bloed daar wat aan verhelpen.

 

Proficiat !

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

FAIR-PLAY REEKS 2

 

 

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, administratieve tekortkomingen

                     en beoordeling refs en bestuur zmvk                   

 

 

 Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart

geen administratieve tekortkomingen en zeer meegaand

in het verplaatsen van wedstrijden


The Believers

 

 

 


 

 

ZMVK  2018-2019  TOPSCORER REEKS 1

 

Wij stellen jullie de top 3 voor :

 

op 3 : KINT Joël - Jong MV'94  met 49 doelpunten

 

op 2 : VAN CLEEMPUT Jarne - Arduwaan met 53 doelpunten

 

op 1 : DE LOOSE Mathias - FILIBERKES met 82 doelpunten

 

 

ZMVK 2018-2019 TOPSCORER REEKS 2

 

Wij  stellen jullie de top 3 voor :

 

op 3 : AUDENAERT Milan - The Believers met 45 doelpunten

 

op 2 : VAN DE WIELLE Wim - De Papa's met 46 doelpunten

 

op 1 : CAETHOVEN Gianni - KaaVee met 78 doelpunten

 

 

ZMVK  2018-2019  DIVERSE

 

91 gele kaarten voor 51 spelers zijn goed voor 11 schorsingen

 

3 rode kaarten

 

8 forfaits 

  

 

ZMVK 2018-2019 BEKER VAN ZELE

 

Onze finalisten : Filiberkes en Jong MV'94

 

FILIBERKES : winst tegen The Believers, Ysewijn-Devico en Wijnen Goossens

Begonnen met een niet zo moeilijke match in de eerste ronde, maar wel al een stevige

opponent in de kwartfinale.

In de halve finale nipte 6-5 winst tegen grote rivaal Wijnen Goossens.  Ze hadden wel de

volledige wedstrijd voorsprong en bleven rustig, maar kropen in de laatste minuut wel door

het oog van de naald toen hun opponent een unieke kans om gelijk te maken liet liggen.

 

JONG MV'94 : winst tegen Arduwaan, Trashed en De Papa's

In de eerste ronde direct een topmatch tegen Arduwaan, die ze met vlotte 10-5 wonnen. In de

kwartfinale kon Trashed lang aanklampen en het hen moeilijk maken.

De halve finale tegen De Papa's leek op papier makkelijk, maar de praktijk was iets totaal

anders. Ze kwamen 0-3 en 2-5 achter en een stunt van De Papa's leek in de maak.  Beetje bij

beetje werkten ze de achterstand weg en in de laatste periode konden ze toch hun opponent verslaan.ZMVK 2018-2019 – FINALE BEKER VAN ZELE

FILIBERKES – JONG MV’94


Op vrijdag 10 mei werd het seizoen 2018-2019 van de zeelse minivoetbalcompetitie afgesloten met de finale van de beker van zele tussen de nummers 1 en 4 uit de competitie. Een spannende wedstrijd was dus zeker mogelijk en onder de leiding van het scheidsrechtersduo Marc MESTDAGH en Patrick ROGGE, en met goed gevulde tribunes, konden we eraan beginnen.

Aan een zogenaamde studieronde hadden beide ploegen geen behoefte, want het was onmiddellijk aanvallen geblazen.  Na balverlies van Filiberkes was de eerste echt goede kans voor Jarno De Geest namens Jong MV’94, maar doelman Cedric Poppe redde knap.  In de achtste minuut kwam er een mooie aanval opgezet door Joël Kint die in Jarno De Geest een perfect aflossingspunt had en nadien mooi zelf afwerkte.  Filiberkes reageerde direct en Yannick Poppe kon een verre bal van broer Cedric beheerst binnenkoppen. Een bewijs van de aanvallende intenties kwam er reeds in de elfde minuut met een vierde corner voor Jong MV’94, rustig afgewerkt door het duo Sven Smekens en Joël Kint en bijgevolg 1-2.

De tweede periode begon met reeds in de tweede minuut een strafschop voor Filiberkes die door Yannick Poppe benut werd en 2-2.  Kansen over en weer met ondermeer een misser van Jarno De Geest en een verre knal van YORDI Herssens.  In de twaalfde minuut kwam Filiberkes op voorsprong na een verre bal van Cedric Poppe, maar Sven Smekens reageerde onmiddellijk met een knap overhoeks schot in de winkelhaak.  Deze tweede periode sloot bijgevolg bij een 3-3 tussenstand.

Het kantelpunt van deze finale lag duidelijk in de derde periode, met eerst een cornerbal voor Filiberkes, maar Cedric Poppe miste jammerlijk, waarna Jong MV’94 via Davor Christiaens wel kon scoren na een misverstand in de verdediging van Filiberkes. De thuisploeg liet echter niet af en Joël Kint moest vol aan de bak op een vrije trap van zijn opponent.  In de tiende minuut kon Jong MV’94 een dubbele bonus verwerven via Lennert Boone, die een aanval knap afwerkte.  Op het einde van deze periode was er ook nog een akkefietje tussen Jarno De Geest en Jeffrey De Caluwe, dat door de scheidsrechters met de mantel der liefde bedekt werd.

In de vierde periode kon Jong MV’94 vrij snel de 3-6 scoren met een vierde cornerbal via Joël Kint, waarna het vuur er wat uit was bij Filiberkes.  Er kwamen nog enkele kleinere mogelijkheden langs beide kanten maar het was Jarno De Geest die de eindstand op het bord bracht en dus 3-7. 

Bijgevolg werd deze spannende en intense finale afgefloten met winst voor de jongens van Jong MV’94 tegen de kampioenen van Filiberkes.

PROFICIAT !!!


 

 

  

2018 - 2019

2017 - 2018

1. MVC DÜZENSIZ

53 punten - 18 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 338 gemaakte doelpunten

Topscorer : DE BRUYNE Stef met 111 doelpunten

Tweede seizoen in onze zmvk en reeds kampioen.  Mooi en gevarieerd minivoetbal in een mixxvan individueel talent en een zéér hoog aantal gemaakte doelpunten.  Ondanks 4 verliesmatchen toch nipt de betere van rivaal De Filiberkes.  Deze nieuwe topper binnen zmvk kan voor vele jaren vertrokken zijn mits noch meer focus op het spel en minder op de randzaken.Dit vraagt om een bevestiging volgend seizoen.

Zeer sterke kampioen !


2. DE FILIBERKES

51 punten - 15 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 273 gemaakte doelpunten

Topscorer : POPPE Yannick met 103 doelpunten

Opnieuw tweede in onze competitie zmvk, net als vorig seizoen. Een sterke groep met individueel talent en enkele ervaren spelers.  In de eerste ronde slechts 1 verliesmatch tegen Wijnen Goossens, waardoor ze deze eerste ronde als eerste afsloten.  De 3 verloren wedstrijden in de tweede ronde kosten hen de titel.   Van de 3 wedstrijden tegen rivaal Düzensiz konden ze er 2 winnend afsluiten, wat zeker moed geeft naar volgend seizoen toe.

Zeer knappe tweede plaats.


3. WIJNEN GOOSSENS

39 punten - 9 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 265 gemaakte doelpunten

Topscorer : DERDE Benjamin met 61 doelpunten

Net als vorig seizoen knap derde in de zmvk.  Dit jaar liep het zeer goed in de eerste ronde met slechts             3x verlies, maar in de tweede ronde toch een vrij zware terugval met maar 7x winst. Hechte                         vriendengroep die met veel overtuiging elke wedstrijd aangaat..Toch enkele wedstrijden met een   beperkt aantal spelers, waardoor de terugval te verklaren valt.

Zeer mooie derde plaats.


4. ARDUWAAN

34 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 281 gemaakte doelpunten

Topscorer : POPPE Michael met 61 doelpunten

Zeer sterke seizoensstart met 5x winst op rij en een knappe eerste ronde die ze afsloten op de derde   plaats.  Een groep van sterke spelers die voor elkaar willen spelen, maar soms ook te uitbundig, met      enkele gele kaarten tot gevolg. Een serieuze terugval in de tweede ronde, wat hen een plaats op het       podium kost.Proficiat en volgend seizoen misschien in de top drie.


5. JONG BACCHUS

30 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 188 gemaakte doelpunten

Topscorer : JANSSENS Jorn met 78 doelpunten

Vorig seizoen laatste in reeks 1 en nu op een mooie vijfde plaats.  Na een 1ste ronde met 7x             winst en 7x verlies net genoeg om de eerste reeks te halen..Zorgden voor bevestiging in de 2de             ronden met een sterk einde na 4x winst in de laatste 5 matchen.  Steeds rustig spelend konden ze         rekenen op een vlot scorende Jorn.  Eveneens een mooi bekerparcours.

Smaakt naar meer volgende seizoen. Proficiat.


6. OUD EN NIEUW

28 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 171 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN EETVELDE Tom met 37 doelpunten

Vorig seizoen kampioen in reeks 2 en nu zonder problemen in de 1ste reeks.  Knap zesde na de 1ste     ronde met slechts 5x verlies en winst tegen de vorige kampioen.  Zeer knappe 2de ronde met als             uitschieter winst tegen de latere kampioenenploeg.  Spelen steeds wedstrijd na               

wedstrijd met veel wilskracht en overtuiging.

Zeer mooi eindresultaat.


7. YSEWIJN-DEVICO

25 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 177 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN DE WIELE Wouter met 36 doelpunten

Net als Oud en Nieuw mee in de slipstream van de sterkere ploegen en zo, na een mislukte             start, vlot in de 1ste reeks.  Enkele individueel sterke spelers trekken het niveau stevig op, met als       gevolg een tweede ronde met winst tegen onder andere Wijnen Goossens en De Filiberkes,             wat deze laatsten misschien wel de titel kost.  Mooi evenwicht tussen gemaakte en tegendoelpunten.

Mooi resultaat. Proficiat.


FAIR-PLAY REEKS 1


Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten,  administratieve tekortkomingen, beoordeling refs en                bestuur zmvk

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, twee gele kaarten geen administratieve tekortkomingen  OUD EN NIEUW


Eindstand Reeks 2

1. KAAVEE

51 punten - 17 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 231 gemaakte doelpunten

Topscorer : CAETHOVEN Gianni met 90 doelpunten

Zeer moeilijke seizoensstart met verlies in de eerste vijf matchen, waardoor het bereiken van de eerste  reeks bijna onmogelijk was. Uiteindelijk toch de schade kunnen beperken waardoor ze de tweede             ronde konden starten op de 3de plaats in reeks 2. In deze 2de ronde outstanding met 14x winst en 136             gemaakte doelpunten.  Ook een schitterend bekerparcours en een zeer waardige kampioen in de           tweede reeks.

Overtuigend kampioen !


2. DE PAPA'S

43 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 192 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN DE WIELE Wim met 46 doelpunten

Net als vorig seizoen tweede in deze reeks.  Na een evenwichtige eerste ronde met 7x winst en 8x        verlies met ambitie gestart in de 2de reeks.  Week na week strijden ze met veel overgave voor de             punten, maar moesten uiteindelijk toch duidelijk hun meerde erkennen in KaaVee. Enkele oudere en        ervaren "papa's" proberen de jongeren te sturen, met als gevolg steeds veel dorst na de match.

Mooi eindresultaat !


3. THE BELIEVERS

29 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 184 gemaakte doelpunten

Topscorer : AUDENAERT Milan met 70 doelpunten

Vriendengroep die na de inbreng van enkele jongere spelers op het podium beland in deze reeks.             Lieten enkele "verrassingen" noteren en konden een evenwichtige tweede ronde spelen  en ze             scoorden ook opmerkelijk meer dan de vorige jaren. Elke wedstrijd sluiten ze af met een mooie             vriendschap en enkele drankjes.

Super mooie podiumplaats !


4. 'TRASHED

26 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 130 gemaakte doelpunten

Topscorer : DE PAEPE Lessandro met 26 doelpunten

Lessandro kon met zijn jeugdige vrienden een plaats stijgen binnen onze zmvk.  Een moeilijke eerste  ronde met slechts 3x winst en een zeer knappe tweede ronde met zelfs 7x winst en 72 gemaakte             doelpunten.  Toch misschien nog op zoek naar een sterke doelman en verdediger om nog hoger te             kunnen eindigen.

Proficiat !


5. ROTHIVA

24 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 135 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN DE SYPE Renaat met 35 doelpunten

Met een beperkte kern, wat tevens hun sterkte is, en veel overtuiging eindigen ze een plaatsje hoger   dan vorig seizoen.  Slechts 2x winst in de eerste ronde en erg veel tegendoelpunten. Wel een zeer             knappe tweede ronde met 6x winst en 6x verlies brengt deze "anciens" binnen onze zmvk op deze             eindplaats.  Kameraadschap staat hoog in hun vaandel geschreven.

Proficiat !


6. 't CLUBKEN

20 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 118 gemaakte doelpunten

Topscorer : DE PAEPE Lorenzo met 24 doelpunten

Deze ploeg kan de concurrentie aangaan met ploegen zoals Rothiva en Trashed, maar zorgt ook steeds             voor een toffe "après-match".  Bezitten een ruime kern, maar het aantal tegendoelpunten blijft hun          probleem.  Konden in de tweede ronde toch 5x winnen en het aantal tegendoelpunten beperken,        waardoor ze konden aanklampen bij de middenmoot van reeks 2.

Proficiat !


7. MVC DE VOETBALWIJK

12 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 95 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN HAUDT Jason met 39 doelpunten

De rode lantaarn van vorig seizoen kon dit seizoen een plaatsje opschuiven.  In de eerste ronde konden            ze niet tot winst komen, maar wel 3x gelijkspelen. Bleven na 3 winstmatchen in de 2de ronde op hun   plaats staan.  Blijven een record aantal tegendoelpunten incasseren wat soms tot frustratie en gele        kaarten leidt.

Proficiat.


8. VADAMON

4 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 77 gemaakte doelpunten

Topscorer : VAN DAMME Klaas met 18 doelpunten

Een zeer moeilijk seizoen met een beperkte kern en enkele malen slechts met 5 spelers.  Slechts             1x winst dit jaar en veel tegendoelpunten.  Toch een ploeg waar het sportief verweer er bleef tot de        laatste wedstrijd.

Proficiat en hopelijk tot volgend seizoen.


FAIR-PLAY REEKS 2


Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, administratieve tekortkomingen

               en beoordeling refs en bestuur zmvk                   

Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, twee gele kaarten geen administratieve tekortkomingen.   MVC ROTHIVA


TOPSCORER

Wij stellen jullie de top 3 voor :

op 3 : CAETHOVEN Gianni -  KaaVee met 90 doelpunten

op 2 : POPPE Yannick - FILIBERKES met 103 doelpunten

op 1 : DE BRUYNE Stef - MVC DUZENSIZ met 111 doelpunten


DIVERSE

94 gele kaarten voor 66 spelers zijn goed voor 7 schorsingen

1 rode kaar

6 forfaits, waarvan 3 voor Young Boys Rapidos 

30 scheidsrechters kwamen wedstrijden fluiten in de zeelse minivoetbalcompetitie

            waarvan Roger Van Malder : 31 wedstrijden


BEKER VAN ZELE

Onze finalisten : Wijnen Goossens en MVC Düzensiz  3 - 6

WIJNEN GOOSSENS : winst tegen Vadamon, Arduwaan en KaaVee

Hadden een niet zo moeilijke bekerstart met Arduwaan en een forfait van Arduwaan.In de halve finale   waren ze op hun hoede voor KaaVee, kampioen van reeks twee, die ook to diep in de derde periode kon     aanklampen.

MVC DUZENSIZ : winst tegen 't Clubken, Oud en Nieuw en Jong Bacchus

Na een walk-over in de 1ste ronde kregen ze zowel in de kwartfinale als in de halve finale een stevige            tegenstander te verwerken.  Deze moeilijke wedstrijden konden ze toch al winnend afsluiten en zich zo     plaatsen voor de finale.

  

2016 - 2017


BEKER VAN ZELE

Onze finalisten : De Filiberkes en MVC Kletz  8 - 2

De Filiberkes bekerkampioen 2017

DE FILIBERKES : winst tegen Ysewijn-Devico, Jong Bacchus en Wijnen Goossens

Hadden het niet onder de markt om de finale te bereiken met serieuze kleppers als tegenstanders

Hadden zowel in de 1ste ronde als in de halve finale cornerballen nodig om zich te plaatsen voor de volgende ronde.

MVC KLETZ : winst tegen De Voetbalwijk, KaaVee en Oud en Nieuw

Na een walk-over in de 1ste ronde kregen ze zowel in de kwartfinale als in de halve finale een stevige tegenstander te verwerken.  Deze moeilijke wedstrijden konden ze toch al winnend afsluiten en zich zo plaatsen voor de finale.

Eindstand Reeks 1                             

1.         MVC YOUNG BOYS RAPIDOS

            48 punten - 24 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 246 gemaakte doelpunten

            Topscorer : WAUTERS Jordi met 91 doelpunten

            Superjaar met winst van ALLE competitiewedstrijden en bijgevolg meer dan verdiend en met ruime   voorsprong kampioen.  Ruime en kwalitatieve kern met de beste aanval en de beste verdediging. Enig     minpuntje was de uitschakeling in de beker van zele door "zwart beest" Oud en Nieuw. Oververdiend  kampioen !      

                                                

2.         DE FILIBERKES                        

            36 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 231 gemaakte doelpunten

            Topscorer : DE LOOSE Matthias met 64 doelpunten

            Na het kampioensjaar 2015-2016 nu een mooie bevestiging met de 2de plaats.  Vlot scorende machine          met mix van jonge spelers en ervaren rotten.  Enkel in de zogenaamde "topmatchen" liep het niet zo       goed en in de 2de ronde toch 3x verlies.

            Knappe en terechte tweede plaats.

                                                

3.         WIJNEN GOOSSENS               

            32 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 205 gemaakte doelpunten

            Topscorer : DERDE Benjamin met 40 doelpunten

            Net als vorig seizoen knap 3de in de zmvk. Blijven het zeer goed en ook regelmatig doen maar             incasseren net iets te veel tegengoals om in aanmerking te komen voor de titel.  Lieten reeds in de        eerste ronde te veel punten liggen, maar bleven zich sportief verder verdedigen.

            Zeer mooie derde plaats !      

                                                

4.         TOUS ENSEMBLE                    

            30 punten - 11 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 168 gemaakte doelpunten

            Topscorer : VERGEYLEN Jordi met 29 doelpunten

            Derde seizoen in zmvk en na 2x kampioen in reeks 2 nu een zeer knappe 4de plaats in     de 1ste             reeks.Een fantastisch seizoensbegin met 11x winst op rij, wat een boast gaf voor de rest van het jaar.     Uiteindelijk 3de na de eerste ronde en door een goede groepssfeer en mooi minivoetbal mooi vierde in          de eindstand. Opvallend is dat de doelpunten gemaakt worden door bijna alle spelers, wat wijst op           een collectieve en gelijkwaardige kern.

            Hopelijk volgend seizoen ook in de zmvk voor een mooie bevestiging. Proficiat !

                                                

5.         ARDUWAAN               

            29 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 178 gemaakte doelpunten

            Topscorer : VAN CLEEMPUT Jarne met 42 doelpunten

            Eén plaatsje hoger dan vorig jaar na een moeilijk seizoensbegin met 3 punten op 15. Nipt in de eerste  reeks geraakt, maar in de tweede ronde met 5x winst knap naar de vijfde plaats gestegen.Spijtig is het   aantal gele kaarten en ook 1x rood, maar deze vriendengroep maakt veel goed door hun spirit en             strijdlust. Nog meer focussen op het "spelletje" en minder op de scheidsrechter maakt hen in de             toekomst zeker kandidaat voor de top 3.

            Op naar nog meer volgend seizoen. Proficiat !

                                                

6.         MVC KLETZ                 

            25 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 195 gemaakte doelpunten

            Topscorer : VAN DOOREN DIETER met 66 doelpunten

            Fantastische nieuwkomer in de zmvk met in totaal 12 winstmatchen en bijwijlen perfect spel. Ze             konden gelijkspelen tegen Wijnen Goossens en zelfs winnen tegen runner-up De Filiberkes en ook             kampioen YB Rapidos had het zeer moeilijk tegen hen. Het hoog aantal gescoorde doelpunten doet het           beste verhopen voor volgend seizoen.

            Op naar nog meer volgend seizoen.  Proficiat !

                                                

7.         KAAVEE                                   

            23 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 181 gemaakte doelpunten

            Topscorer : CAETHOVEN Gianni met 52 doelpunten

            Een knappe bevestiging van deze reeds lange tijd meespelende ploeg in de zmvk. Zeer knappe eerste  ronde met een moeilijke start maar steeds beter en beter.  Moeilijke tweede ronde waarin iets te             weinig gescoord werd om nog hoger te eindigen, maar waarin sportief deelnemen en een stevig             verveer toch opvielen.            

            Mooi eindresultaat.                      

                                                

8.         YSEWIJN-DEVICO                    

            22 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 138 gemaakte doelpunten

            Topscorer : KINT Lars met 29 doelpunten

            Sterke eerste ronde met een 5de plaats na 10 winstmatchen. Terend op de individuele klasse van             enkele spelers en op verzorgd minivoetbal. Net als vorig seizoen een te zwakke tweede ronde met te         weinig gemaakte doelpunten. Het tweede seizoen op rij in de eerste reeks zmvk, wat het beste doet     verhopen voor de toekomst.

            Smaakt naar meer. Proficiat ! 

                                                

9.         JONG BACCHUS                      

            17 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 158 gemaakte doelpunten

            Topscorer : JANSSENS Jorn met 59 doelpunten

            Na het eerste seizoen zmvk met een 5de plaats nu een 9de plaats en dus een lichte terugval. Ook nu        moesten ze het seizoen starten tegen de vorige kampioen maar ze konden hen niet verslaan. 9de na de   eerste ronde en op die plaats gebleven na een iets mindere tweede ronde met slechts 1x winst. Toch    een mooie prestatie met rustig spel en ook slechts 3x geel.

            Proficiat !        

                                                                        

FAIR-PLAY REEKS 1    

                                                

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten,  administratieve tekortkomingen

                en beoordeling refs en bestuur zmvk

                                                

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, twee gele kaarten

            WIJNEN GOOSSENS               Eindstand Reeks 2                                                                             

                                                                                                                                                

1.         OUD EN NIEUW                                                                                                                      

            33 punten - 10 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 184 gemaakte doelpunten                                          

            Topscorer : VAN DAMME Lars met 33 doelpunten                                                                             

            Net niet in de eerste reeks geraakt maar wel overdonderend kampioen in reeks 2 met7x winst en liefst    77 gemaakte doelpunten en slechts 28 tegen. Verder schakelden   ze ook de kampioen uit reeks 1 uit in    de beker en toonden ze steeds veel respect voor refs en tegenstanders.Het verlies tegen Vadamon op    de allereerste speeldag kostte hen misschien wel een plaats in de eerste reeks, maar deze                 oppergaai zal wel alles goed maken.                                                             

            Overtuigende kampioen !                                                                                                       

                                                                                                                                                

2.         DE PAPA'S                                                                                                                  

            23 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 148 gemaakte doelpunten                

            Topscorer : VAN DE WIELE Wim met 40 doelpunten                                                                         

            De "bende" van Rudy bezet dit jaar de 2de plaats in reeks 2 en doet daarmee één plaatsje beter dan      vorig seizoen. Kon in de eerste ronde slechts 5x winnen wat toch wel aan de magere kant is voor deze     ploeg.  Hun sportieve ambities weten ze week na week goed te combineren met de zogenaamde             "après-match" in de kantine.                                                                          

            Mooi eindresultaat !                                                                                                   

                                                                                                                                                

3.         t CLUBKEN                                                                                                                  

            18 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 117 gemaakte doelpunten                

            Topscorer : DE PAEPE Lorenzo met 32 doelpunten                                                                            

            Deze club "'t Clubken" werd op 22 september zwaar getroffen door het plotse overlijden van hun             stichter-voorzitter-speler Jan. Na enkele weken van rust en bezinning werd besloten om Jan te "eren"  met een verder spelen binnen zmvk, waarvoor onze dank. Uiteindelijk konden ze nog 5x winnen in de        eerste ronde maar incasseerden ze toch iets te veel doelpunten.  De 2de ronde  was evenwichtig met      3x winst en 3x verlies en zo eindigen ze op een knappe 3de plaats in reeks 2.                    

            Mooie podiumplaats als eerbetoon aan Jan !                                                                                    

                                                                                                                                                

4.         MVC ROTHIVA                                                                                                                        

            17 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 131 gemaakte doelpunten                

            Topscorers : RASSCHAERT Simon en VAN DE SIJPE RENAAT met elk 35 doelpunten                        

            Vorig seizoen in de eerste reeks geraakt maar nu na een vrij zwakke eerste ronde met slechts 3x winst   in de tweede reeks terechtgekomen. Zeer mooie tweede ronde met 4x winst en vrij weinig             tegendoelpunten leveren deze vrienden een mooie 4de plaats op in reeks 2.  Zelfs voor de eer van             topscorer binnen hun club blijven ze kameraadschappelijk verbonden en schuiven ze hun persoonlijke    ambities pzij.                                                                           

            Proficiat !                                                                                                                    

                                                                                                                                                

5.         TRASHED                                                                                                                                

            11 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 104 gemaakte doelpunten                

            Topscorer : DE PAEPE Lessandro met 21 doelpunten                        

            Nieuweling binnen zmvk die het dikwijls moeilijk had met hun jeugdige en onervaren kern. Onder             leiding van Lessandro werd toch 2x gewonnen in de eerste ronde en ook   2x in de tweede ronde. Het      aantal tegendoelpunten wat verminderen kan hen in de

            toekomst al veel verder brengen, zeker na de ervaringen van dit seizoen.                                                   

            Proficiat !                                                                                                                    

                                                

6.         VADAMON                                                                                                                 

            10 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 83 gemaakte doelpunten                      

            Topscorer : VAN DAMME KLAAS met 15 doelpunten                                                                         

            Een naamswijziging was voor het vroegere "Verdriet" niet voldoende om hoger te eindigen binnen             zmvk.  Na een mooie 13de plaats in de eerste ronde met 4 winstmatchen, moesten ze in de tweede            ronde toch nog 2 ploegen laten voorbijgaan. Een "goalgetter" zou hen zeker vooruithelpen want het          aantal gemaakte doelpunten moet zeker omhoog.                                                    

            Proficiat !                                                                                                                    

                                                                                                                                                

7.         THE BELIEVERS                                                                                                                       

            10 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 72 gemaakte doelpunten                  

            Topscorer : VAN HECKE Tom met 21 doelpunten                                                                               

            Deze reeds vele jaren als vriendengroep gekende ploeg moest in de eerste ronde de kelk tot op de        bodem ledigen door geen enkel punt te halen. Door sportief verweer en het geloof in hun eigen kansen             werd in de tweede ronde 3x gewonnen, wat stevig gevierd werd in de kantine.                  

            Proficiat.                                                                                                                                  

                                                                                                                                                

8.         MVC DE VOETBALWIJK                                                                                                          

            8 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 93 gemaakte doelpunten                    

            Topscorer : COPPENS Leenderd met 34 doelpunten                                                                          

            Konden hun positie na de eerste ronde, waarin ze 3x wonnen, niet vasthouden en eindigen bijgevolg op    de laatste plaats in zmvk. Ondanks nieuw en jeugdig bloed blijven te veel tegentreffers hen parten       spelen en ook enkele gele kaarten zijn niet echt te begrijpen bij deze sportieve club. Hopelijk blijven zij       Lokeren vertegenwoordigen binnen zmvk.                                                     

            Proficiat !                                                                                                                    

                                    

FAIR-PLAY REEKS 2                                                                                                    

                                                                                                                                                

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, administratieve tekortkomingen  en beoordeling refs en bestuur zmvk                                                                                          

                                                                                                                                                

Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, geen gele kaarten                     

            OUD EN NIEUW                                                                                                                      


TOPSCORER

Wij stellen jullie de top 3 voor :


op 3 : DE LOOSE Mathias -  DE FILIBERKES met 64 doelpunten

op 2 : VAN DOOREN Dieter - MVC KLETZ met 66 doelpunten

op 1 : WAUTERS Jordi - MVC YOUNG BOYS RAPIDOS/VATO met 91 doelpunten


DIVERSE

64 gele kaarten voor 44 spelers en goed voor slechts 2 schorsingen = veel beter dan vorig seizoen

2 rode kaarten

5 forfaits, waarvan 3 voor Vadribo 

33 scheidsrechters kwamen wedstrijden fluiten in de zeelse minivoetbalcompetitie

 waarvan Luc Van Rossem : 49 wedstrijden

 Zeelse refs Raymond Drieghe : 18 wedstrijden en Marc Du Mesniel : 5 wedstrijden

  

2015 - 2016

Overzicht 2015 – 2016


Eindstand Reeks 1

                                                                                                                        

1.         DAKWERKEN NICO JACOBS                                                                            

            46 punten - 18 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 244 gemaakte doelpunten      

            Topscorer : D'HEER  Kristof met 36 doelpunten  A                                             

            Voor de 4de maal op rij kampioen in de kernreeks zmvk. In de eerste ronde soms moeizaam, 

             maar toch slechts 1x verlies en 2 gelijke spelen. Foutloze 2de ronde met 8 winstmatchen op rij.                                                                                                        

            Proficiat !                                                                                           

                                                                                                                        

2.         WIJNEN GOOSSENS                                                                                            

            38 punten - 14 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 207 gemaakte doelpunten      

            Topscorer : DERDE Benjamin met 24 doelpunten                                                           

            Sterke eerste ronde met 14 wedstrijden op rij zonder nederlaag maar wel nadien twee        

             nederlagen na elkaar. Ook heel gelijkmatig en sterk in de tweede ronde maar net niet         

             genoeg om op de 1ste plaats te eindigen.                                                           

            Sterke runner-up.                                                                                          

                                                                                                                        

3.         MVC YOUNG BOYS RAPIDOS                                                                            

            35 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 214 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : KEKEC Ersin met 47 doelpunten                                                      

            Na vorig seizoen vijfde nu op de derde plaats…dus wie weet volgend seizoen ?                    

            Sterk geheel met hoog aantal doelpunten en veel individuele klasse maar spijtig genoeg

            ook redelijk veel gele kaarten.                                                                     

            Terecht op het podium.                                                        

4.         FILIBERKES                                                                                                

            32 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 223 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : WAUTERS Yordi met 80 doelpunten                                                 

            Zeer goed seizoen onder een "nieuwe" maar ook "oude" vertrouwde naam.               

            Net als vorig seizoen de enige ploeg die de kampioen kon verslaan en na de eerste ronde

            op een mooie tweede plaats.  In de eindronde net niet genoeg om in de top 3 te geraken.

            Hoog aantal gemaakte doelpunten met klasbak Wauters aan het roer.                        

            Knap eindresultaat.                                                                                       

                                                                                                                        

5.         MVC DE BELEYR ENGINEERING                                                                                  

            29 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 223 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : SMET Maxime met 61 doelpunten                                                     

            Mooi seizoen van vriendenploeg op en naast het terrein.  Sterk geheel met individuele         

            klasse.  Net te veel verlies in de eindronde om de mooie derde plaats uit de eerste ronde

            vast te houden.                                                                                              

            Vaste waarde in top 5. Proficiat !                                                               

                                                                                                                        

6.         OUD  EN  NIEUW                                                                                        

            25 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 180 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : BAEYENS Auke met 39 doelpunten                                                  

            Mooie bevestiging van de tweede plaats in reeks twee van vorig seizoen. Nu misschien      

            ietwat verrassend in de eerste reeks maar liet zich daar niet onbetuigd en bleef strijden

            voor elk punt en dat op een sportieve manier.                                                       

            Smaakt naar meer voor volgend seizoen.                                                             

                                                                                                                        

                                                                                                                        

7.         ARDUWAAN                                                                                                

            24 punten - 9 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 162 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : VAN DE CAUTER Sieber met 37 doelpunten                                             

            Vorig seizoen in hun eerste jaar zmvk direct knap kampioen in de tweede reeks en nu een

            zeer knap eindresultaat in de eerste reeks. Blijven zich profileren als zeer sterke       

            vriendengroep met de juiste mentaliteit.  In de eindronde net iets te veel verlies om tot

            de echte top te behoren.                                                                              

            Mooi eindresultaat.                                                                                       

                                                                                                                        

8.         VADRIBO                                                                                                      

            20 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 161 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : VAN MALDEREN Björn met 35 doelpunten                                     

            Na een aarzelende seizoensstart en twee spijtige forfaits in de eerste ronde toch nog net

            in de eerste reeks geraakt. Mooie resultaten met een beperkte groep en veel sportieve

            inzet en zo 1 plaatsje hoger in de rangorde dan vorig seizoen.                          

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

9.         KV VAN HAUTE                                                                                          

            19 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 136 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : CAETHOVEN Gianni met 45 doelpunten                                                     

            Net iets minder dit seizoen en bijgevolg hekkensluiter in reeks 1.  Nog net in de eerste         

            reeks geraakt maar hier konden ze, mede door enkele wedstrijden met een beperkte groep,

            meer opklimmen in het klassement.                                                                       

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

                                                                                    

                                                                                                                        

FAIR-PLAY REEKS 1

                                                                                                                        

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling refs en bestuur zmvk                                                        

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart              

            WIJNEN  GOOSSENS

                                                                                                                        

                                                                                                                        

                                                                                                                        

Eindstand Reeks 2

                                                                                                                        

1.         TOUS ENSEMBLE                                                                                     

            34 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 182 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : SAMSON Jente met 44 doelpunten                                                   

            Nieuwkomer in onze zmvk-competitie die meteen zijn visitekaartje afgeeft.  Schitterend

            seizoen met knappe eerste ronde en bijna perfecte tweede ronde. Met beperkte groep

            maar de juiste mentaliteit konden ze runner-up De Papa's afhouden en zo op het      

            hoogste plaatsje eindigen.                                                                           

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

2.         DE  PAPA'S                                                                                      

            31 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 205 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : VAN DE WIELLE Wim met 56 doelpunten                                       

            Vorig seizoen in de eerste reeks maar pijnlijk laatste gingen ze nu voor de top in de tweede

            reeks.  Met een hoog aantal gemaakte doelpunten en een goede strijdlust behaalden ze

            mooie resultaten in de reeks.  De hoogste plaats werd gemist in de laatste minuten van de

            topper tegen Tous Ensemble en dus een mooie tweede plaats.                                    

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

3.         t VERDRIET                                                                                     

            25 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 130 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : ROELS Jimmy met 30 doelpunten                                                     

            Vorig seizoen vijfde in reeks 2, nu derde…dus wat brengt volgend seizoen ? Als tweede     

            gestart na de eerste ronde moesten ze nu een plaatsje prijsgeven. Meedoen is soms           

            belangrijker dan winnen voor deze hechte vriendengroep. In de allerlaatste wedstrijd            

            wipten ze nog net over Rothiva naar de derde plaats.                                          

            Mooie podiumplaats.                                                                                    

                                                                                                                        

4.         MVC  ROTHIVA                                                                                           

            23 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 157 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : THIENPONDT Peter met 43 doelpunten                                                       

            Net niet op het podium van reeks 2. Een zeer moeizame start van de eerste ronde met pas

            op speeldag 8 een eerste punt en op speeldag 11 de eerste winstmatch.  Met de gekende

            sportieve mentaliteit knappe tweede ronde met 5 winstmatchen en pas na het verlies

            tegen t Verdriet net niet op het podium.                                                     

            Mooi eindresultaat.                                                                                       

                                                                                                                        

5.         t CLUBKEN                                                                                      

            22 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 133 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : DE LANGE Kristof met 32 doelpunten                                                          

            Een plaatsje gezakt tegenover vorig seizoen maar toch steeds knap en sportief verweer.

            Met slechts 4 winstmatchen iets te zwak in de eerste ronde maar een zeer goede tweede

            ronde met 5 winstmatchen en slechts 27 tegendoelpunten.                                            

            Proficiat.                                                                                                         

                                                

                                                                                                                        

6.         D-OFFICE                                                                                                     

            14 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 109 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : HILLAERT Stef met 23 doelpunten                                                    

            Konden ook dit seizoen niet echt overtuigen en eindigen zo op dezelfde plaats als vorig      

            seizoen. In de eerste ronde reeds 2x forfait maar toch enkele knappe resultaten in de           

            tweede ronde.                                                                                               

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

7.         FC NELLUS                                                                                     

            11 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 111 gemaakte doelpunten         

            Topscorer : WILLAERT Yordi met 20 doelpunten                                                 

            Vriendengroep Nellus moest ondervinden dat de zmvk-competitie een sterke competitie is.

            Mits enkele versterkingen kan deze sportieve bende de komende jaren misschien iets

            hogerop geraken.  Behaalden in de eerste ronde een prestigieus gelijkspel tegen topploeg

            Filiberkes.                                                                                          

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

8.         THE BELIEVERS                                                                                        

            9 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 78 gemaakte doelpunten                 

            Topscorer : IMPENS Tim met 36 doelpunten                                                        

            Gekend als de ploeg met een sportieve knokkersmentaliteit en steeds fair in het verweer.

            Dit seizoen toch enkele gele kaarten en zelfs 1s rood. Laag aantal gemaakte doelpunten

            waarvan Impens Tim bijna de helft voor zijn rekening nam.                                             

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

9.         MVC DE VOETBALWIJK                                                                          

            5 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 103 gemaakte doelpunten               

            Topscorer : VAN HAUDT Jason met  31 doelpunten                                                       

            De lokerse "voetbalwijk" kon dit seizoen de rode lantaarn in reeks 2 niet vermijden en zo

            verloor verantwoordelijke Frederik de broederstrijd tegen broer Thomas. Ze maakten          

            beduidend meer doelpunten dan vorig seizoen en tonen zich ook steeds van hun sportieve

            zijde.                                                                                                   

            Proficiat.                                                                                                         

                                                                                                                        

                                                                                                                        

                                                                                                                        

                                                                                                                        

FAIR-PLAY REEKS 2

                                                                                                                        

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling refs en bestuur zmvk                                

Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 4 gele kaarten                    

            ROTHIVA                                                                                                      

                                                                                                                        


TOPSCORER

                                                                                                

Wij stellen jullie de top 3 voor :                    

op 3 : VAN DE WIELLE Wim - DE PAPA'S met 56 doelpunten                                                                        

op 2 : SMET Maxime - MVC DE BELEYR ENGINEERING met 61 doelpunten                                                                       

op 1 : WAUTERS Yordi - FILIBERKES met 80 doelpunten                                 

                                                                                                

Mooie top 3 met spelers die reeds vele jaren meedraaien in de zmvk-competitie.     

                                                                                                

                                                                                                

                                    

DIVERSE

                                                                                                

87 gele kaarten : proficiat aan alle spelers want het aantal daalt elk jaar.                                                         

3 rode kaarten                       

12 forfaits waarbij zelfs 3 ploegen die 2x forfait gaven                             

Dit is zeer slecht en zmvk onwaardig niettegenstaande de grote soepelheid bij het verplaatsen van wedstrijden                                                      

2014 - 2015

                                                                                                                                                                

1.         DAKWERKEN NICO JACOBS                                                                           

                46 punten - 18 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 244 gemaakte doelpunten           

                Topscorer : D'HEER  Kristof met 36 doelpunten  A                                                             

                Voor de 4de maal op rij kampioen in de kernreeks zmvk. In de eerste ronde soms moeizaam, 

                   maar toch slechts 1x verlies en 2 gelijke spelen. Foutloze 2de ronde met 8 winstmatchen

                   op rij.                                                                                                                                                 

                Proficiat !                                                                                                                            

                                                                                                                                                                

2.        WIJNEN GOOSSENS                                                                                              

                38 punten - 14 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 207 gemaakte doelpunten           

                Topscorer : DERDE Benjamin met 24 doelpunten                                                                              

                Sterke eerste ronde met 14 wedstrijden op rij zonder nederlaag maar wel nadien twee              

                   nederlagen na elkaar. Ook heel gelijkmatig en sterk in de tweede ronde maar net niet             

                   genoeg om op de 1ste plaats te eindigen.                                                                        

                Sterke runner-up.                                                                                                                           

                                                                                                                                                                

3.        MVC YOUNG BOYS RAPIDOS                                                                            

                35 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 214 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : KEKEC Ersin met 47 doelpunten                                                                        

                Na vorig seizoen vijfde nu op de derde plaats…dus wie weet volgend seizoen ?                              

                   Sterk geheel met hoog aantal doelpunten en veel individuele klasse maar spijtig genoeg

                   ook redelijk veel gele kaarten.                                                                                              

                Terecht op het podium.                                                                                

4.        FILIBERKES                                                                                       

                32 punten - 8 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 223 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : WAUTERS Yordi met 80 doelpunten                                                                                

                Zeer goed seizoen onder een "nieuwe" maar ook "oude" vertrouwde naam.                     

                   Net als vorig seizoen de enige ploeg die de kampioen kon verslaan en na de eerste ronde

                   op een mooie tweede plaats.  In de eindronde net niet genoeg om in de top 3 te geraken.

                   Hoog aantal gemaakte doelpunten met klasbak Wauters aan het roer.                               

                Knap eindresultaat.                                                                                                                        

                                                                                                                                                                

5.        MVC DE BELEYR ENGINEERING                                                                                    

                29 punten - 5 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 223 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : SMET Maxime met 61 doelpunten                                                                   

                Mooi seizoen van vriendenploeg op en naast het terrein.  Sterk geheel met individuele             

                   klasse.  Net te veel verlies in de eindronde om de mooie derde plaats uit de eerste ronde

                   vast te houden.                                                                                                                             

                Vaste waarde in top 5. Proficiat !                                                                                             

                                                                                                                                                                

6.        OUD  EN  NIEUW                                                                                       

                25 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 180 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : BAEYENS Auke met 39 doelpunten                                                                  

                Mooie bevestiging van de tweede plaats in reeks twee van vorig seizoen. Nu misschien             

                   ietwat verrassend in de eerste reeks maar liet zich daar niet onbetuigd en bleef strijden

                   voor elk punt en dat op een sportieve manier.                                                                               

                Smaakt naar meer voor volgend seizoen.                                                                                             

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

7.        ARDUWAAN                                                                                               

                24 punten - 9 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 162 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : VAN DE CAUTER Sieber met 37 doelpunten                                                 

                Vorig seizoen in hun eerste jaar zmvk direct knap kampioen in de tweede reeks en nu een

                   zeer knap eindresultaat in de eerste reeks. Blijven zich profileren als zeer sterke        

                   vriendengroep met de juiste mentaliteit.  In de eindronde net iets te veel verlies om tot

                   de echte top te behoren.                                                                                                          

                Mooi eindresultaat.                                                                                                                       

                                                                                                                                                                

8.        VADRIBO                                                                                                     

                20 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 161 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : VAN MALDEREN Björn met 35 doelpunten                                                   

                Na een aarzelende seizoensstart en twee spijtige forfaits in de eerste ronde toch nog net

                   in de eerste reeks geraakt. Mooie resultaten met een beperkte groep en veel sportieve

                   inzet en zo 1 plaatsje hoger in de rangorde dan vorig seizoen.                                                

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

9.        KV VAN HAUTE                                                                                          

                19 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 136 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : CAETHOVEN Gianni met 45 doelpunten                                                                        

                Net iets minder dit seizoen en bijgevolg hekkensluiter in reeks 1.  Nog net in de eerste              

                   reeks geraakt maar hier konden ze, mede door enkele wedstrijden met een beperkte groep,

                   meer opklimmen in het klassement.                                                                                  

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

                                                                                                                

                                                                                                                                                                

FAIR-PLAY REEKS 1 

                                                                                                                                                                

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling refs en bestuur zmvk                                                             

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart                   

                WIJNEN  GOOSSENS

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

ZMVK 2014-2015   Eindstand Reeks 2

                                                                                                                                                                

1.        TOUS ENSEMBLE                                                                                                                    

                34 punten - 6 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 182 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : SAMSON Jente met 44 doelpunten                                                                 

                Nieuwkomer in onze zmvk-competitie die meteen zijn visitekaartje afgeeft.  Schitterend

                   seizoen met knappe eerste ronde en bijna perfecte tweede ronde. Met beperkte groep

                   maar de juiste mentaliteit konden ze runner-up De Papa's afhouden en zo op het       

                   hoogste plaatsje eindigen.                                                                                                      

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

2.        DE  PAPA'S                                                                                                                   

                31 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 205 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : VAN DE WIELLE Wim met 56 doelpunten                                                      

                Vorig seizoen in de eerste reeks maar pijnlijk laatste gingen ze nu voor de top in de tweede

                   reeks.  Met een hoog aantal gemaakte doelpunten en een goede strijdlust behaalden ze

                   mooie resultaten in de reeks.  De hoogste plaats werd gemist in de laatste minuten van de

                   topper tegen Tous Ensemble en dus een mooie tweede plaats.                                            

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

3.        t VERDRIET                                                                                                                   

                25 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 130 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : ROELS Jimmy met 30 doelpunten                                                                     

                Vorig seizoen vijfde in reeks 2, nu derde…dus wat brengt volgend seizoen ? Als tweede             

                   gestart na de eerste ronde moesten ze nu een plaatsje prijsgeven. Meedoen is soms                

                   belangrijker dan winnen voor deze hechte vriendengroep. In de allerlaatste wedstrijd             

                   wipten ze nog net over Rothiva naar de derde plaats.                                                 

                Mooie podiumplaats.                                                                                                    

                                                                                                                                                                

4.        MVC  ROTHIVA                                                                                                                      

                23 punten - 4 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 157 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : THIENPONDT Peter met 43 doelpunten                                                                         

                Net niet op het podium van reeks 2. Een zeer moeizame start van de eerste ronde met pas

                   op speeldag 8 een eerste punt en op speeldag 11 de eerste winstmatch.  Met de gekende

                   sportieve mentaliteit knappe tweede ronde met 5 winstmatchen en pas na het verlies

                   tegen t Verdriet net niet op het podium.                                                                          

                Mooi eindresultaat.                                                                                                                       

                                                                                                                                                                

5.        t CLUBKEN                                                                                                                    

                22 punten - 3 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 133 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : DE LANGE Kristof met 32 doelpunten                                                                             

                Een plaatsje gezakt tegenover vorig seizoen maar toch steeds knap en sportief verweer.

                   Met slechts 4 winstmatchen iets te zwak in de eerste ronde maar een zeer goede tweede

                   ronde met 5 winstmatchen en slechts 27 tegendoelpunten.                                                    

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                

                                                                                                                                                                

6.        D-OFFICE                                                                                                                                        

                14 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 109 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : HILLAERT Stef met 23 doelpunten                                                                    

                Konden ook dit seizoen niet echt overtuigen en eindigen zo op dezelfde plaats als vorig            

                   seizoen. In de eerste ronde reeds 2x forfait maar toch enkele knappe resultaten in de              

                   tweede ronde.                                                                                                                              

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

7.        FC NELLUS                                                                                                                     

                11 punten - 2 wedstrijden op rij zonder nederlaag en 111 gemaakte doelpunten              

                Topscorer : WILLAERT Yordi met 20 doelpunten                                                                                

                Vriendengroep Nellus moest ondervinden dat de zmvk-competitie een sterke competitie is.

                   Mits enkele versterkingen kan deze sportieve bende de komende jaren misschien iets

                   hogerop geraken.  Behaalden in de eerste ronde een prestigieus gelijkspel tegen topploeg

                   Filiberkes.                                                                                                                       

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

8.        THE BELIEVERS                                                                                                                       

                9 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 78 gemaakte doelpunten                        

                Topscorer : IMPENS Tim met 36 doelpunten                                                                       

                Gekend als de ploeg met een sportieve knokkersmentaliteit en steeds fair in het verweer.

                   Dit seizoen toch enkele gele kaarten en zelfs 1s rood. Laag aantal gemaakte doelpunten

                   waarvan Impens Tim bijna de helft voor zijn rekening nam.                                                     

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

9.        MVC DE VOETBALWIJK                                                                                                    

                5 punten - 1 wedstrijd op rij zonder nederlaag en 103 gemaakte doelpunten                     

                Topscorer : VAN HAUDT Jason met  31 doelpunten                                                                          

                De lokerse "voetbalwijk" kon dit seizoen de rode lantaarn in reeks 2 niet vermijden en zo

                   verloor verantwoordelijke Frederik de broederstrijd tegen broer Thomas. Ze maakten             

                   beduidend meer doelpunten dan vorig seizoen en tonen zich ook steeds van hun sportieve

                   zijde.                                                                                                                                  

                Proficiat.                                                                                                                                             

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

                                                                                                                                                                

FAIR-PLAY REEKS 2 

                                                                                                                                                                

Criteria : Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling refs en bestuur zmvk                                             

Winnaar van de fair-play trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 4 gele kaarten                             

                ROTHIVA                                                                                                      

                                                                                                                                                                


ZMVK  2014-2015  TOPSCORER

                                                                                                                                

Wij stellen jullie de top 3 voor :                                

op 3 : VAN DE WIELLE Wim - DE PAPA'S met 56 doelpunten                                                         

op 2 : SMET Maxime - MVC DE BELEYR ENGINEERING met 61 doelpunten                                                               

op 1 : WAUTERS Yordi - FILIBERKES met 80 doelpunten                                  

                                                                                                                                

Mooie top 3 met spelers die reeds vele jaren meedraaien in de zmvk-competitie.         

                                                                                                                                

                                                                                                                                

                                                

ZMVK  2014-2015  DIVERSE

                                                                                                                                

87 gele kaarten : proficiat aan alle spelers want het aantal daalt elk jaar.                                                             

3 rode kaarten                                                                                                                                                                                                  

12 forfaits waarbij zelfs 3 ploegen die 2x forfait gaven                                  

   Dit is zeer slecht en zmvk onwaardig niettegenstaande de grote soepelheid  

   bij het verplaatsen van wedstrijden                                                                      

2013 - 2014

ZMVK 2013-2014

Reeks 1                                               Punten                Reeks zonder                   Topscorer                                           Doel-      

Eindstand                                                                          nederlaag                           van de club                                       punten

1.  DAKWERKEN NICO JACOBS          45                       19                                       D’HEER Kristof              100   

Opnieuw kampioen na een foutloos parcours in de eerste ronde. Moeizame start in de eindronde met een gelijkspel en een verliesmatch maar nadien terug op niveau en een knappe titel. Scoorden in totaal 276 doelpunten.

2.  MVC DEBELEYR ENGINEERING   41                       14                                         SMET Maxime                81  

Zeer sterk seizoen met een knap eindresultaat, de bevestiging na de vierde plaats vorig seizoen. Enkel winst in de topmatchen ontbreekt voor de hoogste plaats. Scoorden in totaal 230 doelpunten.

3. TWIEKIRNIET                                  41                       15                                            WAUTERS Yordi               59 

Constante prestaties gedurende het volledige seizoen met in de eindronde slechts 1 verliesmatch. Knappe bevestiging na vorig seizoen EN enige ploeg die de kampioen in de competitie kon verslaan. Scoorden in totaal 196 doelpunten.

4.  FORD NEYT                                    36                        16                                            VAN LOKEREN Pieter      41  

Eindigde de eerste ronde op de tweede plaats met slechts 1 verliesmatch. In de eindronde konden ze niet overtuigen en na 4 verliesmatchen teruggezakt naar de vierde plaats. Scoorden in totaal 210 doelpunten.

5.  MVC YOUNG BOYS RAPIDOS      33                           5                                       DE SCHEPPER Lorenzo    39  

Mooie eindklassering met slechts twee verliesmatchen in de eindronde en enkele knappe zeges. De laatste weken duidelijk sterker na een late nieuwe aansluiting EN een zeer mooi resultaat tegen de kampioenenploeg. Scoorden in totaal 156 doelpunten.

6.  VKA THE PANTHERS                     27                           6                                         KEKEC Ersin                      49  

Als negende nipt in de eerste reeks ne een wisselvallige eerste ronde. Sterke start in de eindronde en zeer mooie zesde plaats. Spijtig is het hoge aantal gele kaarten, namelijk 17, waarvan een groot deel voor verbaal geweld. Scoorden in totaal 172 doelpunten.

7.  KV VAN HAUTE                              21                       6                                             CAETHOVEN  Gianni        49  

Slechts twee zeges in de eindronde EN ook een forfait… Een achtste plaats na de eerste ronde en zodoende nipt in de eerste reeks. Wisselvallig seizoen met sterke matchen en soms ook heel wat mindere. Scoorden in totaal 157 doelpunten.

8.  VADRIBO                                        18                         6               V.MALDEREN Bjorn  + V. DRIESSCHE Stef        29

Mooie zevende plaats na de eerste ronde. Slechts 1 zege in de eindronde EN een spijtig forfait. Ook 2x niet kunnen spelen na de sluiting van de a-zaal. Scoorden in totaal 156 doelpunten.    


9.  DE PAPA’s                                      16                         5                                             Van De Wiele Wim            45  

Geen enkel punt in de eindronde en daardoor gezakt van plaats 6 naar plaats 9. Mooie eerste ronde met 10 overwinningen en slechts 5 nederlagen. Scoorden in totaal 175 doelpunten.


FAIR-PLAY REEKS 1

Criteria: Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling scheidsrechters

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart, beoordeling scheids 5/5 :

FORD NEYT ZMVK 2013-2014

Reeks  2                             Punten        Reeks zonder                              Topscorer                       Doel-     

Eindstand                                                 nederlaag                                    van de club                     punten      

 1.  ARDUWAAN                                               32                                 5                                      BRACKE Miguel              72    

Nieuwkomer die onmiddellijk zijn visitekaartje afgeeft. Nipt de eerste reeks gemist maar na een twijfelachtige start toch oppermachtig in de tweede reeks. Duidelijk aanwinst voor de zmvk zowel qua talent, mentaliteit als inzet. Proficiat. Scoorden in totaal 225 doelpunten.

  2. MVC OUD & NIEUW                 25                          3                                             MICHELS Stijn                27     

Wisselvallig seizoen met up en downs maar met steeds een sportieve inzet. Scoorden in totaal 148     

3. MVC ROTHIVA                         25                                              5                                              THIENPONDT Bram       39     

Vorig jaar net in de eerste reeks en nu top in de tweede reeks. Moeizame eerste ronde met slecht 4x winst maar een zeer sterke eindronde met 6x winst. Scoorden in totaal 164 doelpunten.

4. ‘t CLUBKEN                             22                                 3                                              DE LANGHE Kristof          21     

    Opnieuw top in de tweede reeks. In totaal 9 winstmatchen met een mix van jong en oud. Scoorden in totaal 129 doelpunten.

5. ‘t VERDRIET                                              22                               2                             DE KIMPE Joris + ROELS Jimmy               21      

Reeds enkele jaren paraat met een hechte vriendengroep en de perfecte mentaliteit. Regelmatig een winst behalen in voor hen reeds voldoende. Scoorden in total 122 doelpunten

6.  D-OFFICE                                                  15                              2                                             DE MAN Nicolas             51     

De kampioen van de tweede reeks vorig seizoen kende nu een toch wel zwak jaar. Slecht 6 winstmatchen dit seizoen en enkele malen met 5 spelers. Scoorden in total 140 doelpunten.

7.  THE BELIEVERS                            11                          3                                             IMPENS Tim                  44     

Geen enkele winst in de eerste ronde. Stevige eindronde met 3x winst en 1 gelijkspel. Mix van ouderen met ervaring en jong talent. Scoorden in totaal 93 doelpunten        

8.  MVC DE VOETBALWIJK                8                         1                                             D’HOLLANDER Sven       21

Onze lokerse inbreng die steeds sportief voor de overwinning gaat. Scoorden in totaal 94 doelpunten.             

9.   BOSOTOF THE STRIP                5                             1                                             VERMASSEN Matthias    18    

Meedoen is belangrijker dan winnen is hun motto. Een sportieve bende die zich steeds goed inzet.

Scoorden in totaal 77 doelpunten.

FAIR-PLAY REEKS 2 

Criteria : forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling scheidsrechters

Winnaar van de fair-play-trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart,  beoordeling scheids 5/5 :

BOSOTOF THE STRIP


BEKER 2013-2014

MVC YOUNG BOYS RAPIDOS


TOPSCORER  ZMVK 2013-2014

Wij stellen jullie de top 3 voor:

op 1 : D’HEER Kristof – Dakwerken Nico Jacobs – 100 doelpunten

op 2 : SMET Maxime – MVC De Beleyr Engineering – 81 doelpunten

op 3 : BRACKE Miguel – Arduwaan – 72 doelpunten

Zeer mooie top 3 met spelers van de twee kampioenploegen en van de tweede uit reeks 1.

Zeer hoog aantal doelpunten.WEETJES  ZMVK  2013-2014

18 ploegen speelden samen 225 competitiewedstrijden en 39 bekerwedstrijden

90 Gele kaarten = beter dan vorig seizoen want toen 102x geel

 5 Schorsingen na 3x geel

 0 Rode kaarten

2 schorsingen na een verslag van de scheidsrechter

 3 forfaits  + 4 forfaits ingevolge sluiting a-zaal , dus totaal 7 forfaits = merkelijk beter dan vorig seizoen, toen waren er 11 forfaits

Te veel verplaatste wedstrijden niettegenstaande de grote soepelheid bij de opmaak van de kalender

2012 - 2013

Reeks  2                                                 Punten                   Reeks zonder                         Topscorer                       Doel-     

Eindstand                                              Eindronde              nederlaag                              van de club                     punten                                    

10.  CAPAGADI                                     0                              1                                              Baeyens Elie                      33   

       Geen enkel punt in de eindronde, slechts 2 overwinningen en ook 2 forfaits  

9.   BOSOTOF THE STRIP                      3                              1                                              Dubois Kenneth               19    

      Geen enkel punt in de eerste ronde, één zege in eindronde

8.  THE BELIEVERS                                 6                              2                                              Van Der Schueren Tijl      33

      Slechts één gele kaart, positieve ingesteldheid en een hechte groep 

7.  MVC  DE VOETBALWIJK                 10                           3                                              Van Houdt Jason             30     

      Zelfde plaats als vorig seizoen, sportieve volksploeg 

6.  ‘ T VERDRIET                                     13                           3                                              Roels Jimmy                     29     

      Sportieve knokkersploeg, spijtig 1x forfait

5. OUD & NIEUW                                  16                           5                                              Michels Stijn                    30      

     Net de eerste reeks gemist en moeizame tweede ronde

4. DE RONDE CAFÉ                               18                           5                                              Vermassen Mathias        26     

     Veel problemen in het begin van het seizoen, nadien beter met andere spelers

3. VKA THE PANTHERS                        20                           6                                              De Wilde Stijn                  46     

    Enkele malen met slechts 5 spelers, sterke eindronde

2. T CLUBKEN                                        21                           6                                              De Paepe Lorenzo           42     

     Mooie plaats na regelmatig seizoen

1.  AUTOSCHADE DE BEULE                25                           10                                           De Man Nicolas               59    

     Iets mindere eerste ronde, sterke eindronde zonder verlies en terecht kampioen

Fair-play reeks 2 

Criteria : forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling scheidsrechters

Winnaar van de fair-play-trofee : geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart,  beoordeling scheidsrechters gemiddeld 4,7/5 :

THE BELIEVERS

 

ZMVK 2012-2013

Reeks 1                                                  Punten                   Reeks zonder                        Topscorer                              Doel-      

Eindstand                                              Eindronde             nederlaag                              van de club                           punten

10. MVC ROTHIVA                              1                               5                                              Thienpondt Bram               43

       Sterke eerste ronde en verdiend in eerste reeks, moeizame eindronde   

9.  UNITED ZELE                                  3                4                                                              De Loose Jonathan            62  

      Enkele malen spelerstekort en spijtig 2x forfait, maar sportieve ploeg

8.  DE PAPA’S                                      7                3                                              Van De Wiele Wim            90

      Mix van jonge en iets minder jonge spelers met sterke spits    

7.  KV VAN HAUTE                              9                               7                                              Caethoven Gianni              78  

      Constante eerste ronde, moeizamer in eindronde met slechts 3 zeges

6.  MVC YOUNG BOY RAPIDOS        12                           4                                                De Schepper Lorenzo        55  

      Nog iets constanter presteren zou hen bij de top brengen

5.  VADRIBO                                        15                           5                                                Van Driessche Stef             35  

      Net in de eerste reeks geraakt en zeer sterke eindronde met enthousiaste ploeg

4.  MVC DE BELEYR ENGINEERING   15                        14                                                Van Den Abbeele Tom      56  

      Sterke subtopper die vlot meedraait bovenin

3. FORD NEYT                                       24                       14                                                D’HAESE Dries                     43 

      Slechts één verlies in eindronde, jeugdige spirit en juiste mentaliteit

2.  DE FILIBERKES                                 24                       21                                                 Wauters Yordi                    57  

      Foutloos in eerste ronde met ruime kern, slechts één verlies in eindronde

1.  DAKWERKEN NICO JACOBS          24                       14                                                Kristof D’heer                      37   

      Slechts één verlies in eerste ronde en één in eindronde, ervaren spelers

Fair-play reeks 1

Criteria: Forfaits, rode kaarten, gele kaarten, beoordeling scheidsrechters

Winnaar van de fair-play trofee: geen forfait, geen rode kaarten, 1 gele kaart, beoordeling scheidsrechters gemiddeld 4,8/5 :

FORD NEYT
TOPSCORER  ZMVK 2012-2013

Wij stellen jullie de top 3 voor:

op 3 : DE LOOSE Jonathan – United Zele – 62 doelpunten

op 2 : CAETHOVEN Gianni – KV Van Haute – 78 doelpunten

op 1 : VAN DE WIELE Wim – De Papa’s – 90 doelpunten

Nummer 3 en 2 scoorden regelmatig wekelijks hun doelpunten.

Nummer 1 nam een sterke seizoensstart met reeds 30 doelpunten na 5 wedstrijdenWEETJES  ZMVK  2012-2013

20 Ploegen speelden samen 280 competitiewedstrijden en 25 bekerwedstrijden

239 spelers waarvan 238 jongens en 1 meisje

 102 Gele kaarten

 5 Schorsingen na 3x geel

 0 Rode kaarten

 11 Forfaits : TE VEEL !!!!!

1 stopgezette wedstrijd wegens onbespeelbaarheid zaal

BEKER VAN ZELE 2012-2013

½ FINALES  FORD NEYT – DE FILIBERKES :   4 – 6

                         Sportieve en spannende wedstrijd tussen 2 aan elkaar gewaagde ploegen.

                         Snelle voorsprong voor De Filiberkes via Van Buynder, maar Ford Neyt sloeg terug en kwam zelf

                          op een 2-1 voorsprong.

                        De Filiberkes kwamen echter terug opzetten en bij het ingaan van de laatste periode stonden ze

                          4-2 voor.

                       In deze laatste periode bleef het spannend, maar een sterke D’Haese kon de nederlaag voor Ford

                          Neyt niet vermijden.

                      Terechte winnaar De Filiberkes na een sterke collectieve prestatie.

              

                     KV VAN HAUTE – DAKWERKEN NICO JACOBS :  3 – 15

                       Van Haute vertrok als underdog en moest reeds snel zijn meerdere erkennen in Dakwerken

                         Jacobs. Slechts 8 minuten ver stond het reeds 5-0 voor Dakwerken Jacobs via onder andere

                         2 afstandskanonnen van Van De Cauter Bjorn.

                       Dakwerken Jacobs dreef zijn voorsprong stelselmatig verder op via goed uitgevoerde en over veel

                        Stationnetjes gaande aanvallen. Jacobs Nico scoorde 5x en Rasschaert Nico 4x.

                      Van Haute kon slechts in de derde periode milderen via een cornerbal en uiteindelijk in de laatste

                         Periode ook nog twee velddoelpunten maken.

 

FINALE :  DE FILIBERKES – DAKWERKEN NICO JACOBS   7-7 (4-3)

    De Filiberkes in de finale na achtereenvolgens winst tegen ’t Clubken, MVC De Beleyr Engineering, The

      Panthers en Ford Neyt.

   Dakwerken Nico Jacobs in de finale na achtereenvolgens winst tegen The Panthers, Oud en Nieuw, United

      Zele en KV Van Haute.  

                Bekerwinnaar : De Filiberkes

  

2011 - 2012

Reeks  2                 Punten   Reeks zonder          Topscorer          Doel-     

Eindstand                       Eindronde  nederlaag             van de club      punten           Extra                                

10.  DE RONDE CAFE           3                    1                     Boy Houwers         20     1 overwinning in voor- en eindronde  

9.   BOSOTOF THE STRIP    4                    3                       Kenneth Dubois     36     Geen kaarten, fair-play 4,7 / 5

8.  ’T VERDRIET                    7                     2                      Ben Wuytack        26       In totaal 6 zeges, scoren moeizaam

7. MVC  DE VOETBALWIJK  9                   2                      Jason Van Houdt   56      In totaal 6 zeges, geen rood of geel  

6. THE BELIEVERS                10                  2                     Matthias  Roels     36      In total 5 overwinningen

5.CALCIO PAR-LARE DIMI  15                 3                      Thomas VD Wiele  35      In totaal 8 zeges, fair-play 5/5

4. AUTOSCHADE DE BEULE 18                 3                      Nicolas De Man     47      In totaal 12 zeges, 1 x geel

3. OUD EN NIEUW               19                 6                      Stijn Michels          43      Fair-play 4,6 / 5,  14 overwinningen

2. ’T CLUBKEN                      21                 6                      Lorenzo De Paepe 23      In totaal 11 overwinningen

1. DE PAPA’S                        27                14                     Bram Tanghe         47     Fair-play 5/5, in, totaal 17 zeges

Kampioen reeks 2   DE PAPA’S

Fair-play reeks 2 

Criteria: rode kaarten, gele kaarten, forfaits, beoordeling refs.

Winnaar van de fair-play-trofee : geen kaarten, geen forfait, beoordeling refs gemiddeld 5/5:

MVC DE VOETBALWIJK

Reeks 1

10. VADRIBO                          2                6                    Joris Poppe              51    9 zeges,FF kost de club fair-play-prijs

9.  VKA THE PANTHERS        5                5                    Jurgen Cooreman    46   In totaal 11 overwinningen

8.  KV GILDENHUIS                6               8                   Gianni Caethoven     64    In totaal 14 overwinningen

7.  MVC ROTHIVA                  9               8                    Renaat Van De Sijpe 32   Fair-play 5/5

6.  VETERANEN -17               12              6                    Nils De Vuyst               76    Fair-play 4,5/5, in totaal 18 zeges

5.  UNITED ZELE                     13             10                  Thomas VDriessche  56   Fair-play 4,3/5, in totaal 19 zeges

4.  YOUNG BOY RAPIDOS     15              7                     Jonath DePeusseleir 32   Fait-play 4,5/5, in totaal 18 zeges

3. DEBELEYR ENGINEERING  20            12                  Devin De Vuyst           87  20 overwinningen, fair-play 4,4/5

2.  DE FILIBERKES                    21            13                  Wim Van De Wiele    70   23 overwinningen, fair-play 4,3/5

1.  DAKWERKEN NICO JACOBS 27        31                    Kristof D’heer          63    27 zeges,geennederlaag,F-play4,6/5

Kampioen reeks 1:  DAKWERKEN NICO JACOBS

Fair-play reeks 1

Winnaar van de fair-play trofee: slechts 1 gele kaart, beoordeling van de refs 5/5

MVC  ROTHIVA


TOPSCORER  ZMVK 2011-2012

Wij stellen jullie de top 3 voor:

op 3: Wim Van De Wiele – De Filiberkes  70 doelpunten

op 2: Nils De Vuyst – Veteranen -17  76 doelpunten

en op 1 en topscorer ZMVK

DEVIN DE VUYST  -  De Beleyr Engineering – 87 doelpunten

DEVIN DE VUYST


BEKER VAN ZELE 2011-2012

FINALE:  MVC DE BELEYR ENGINEERING – DE FILIBERKES  6 - 5

Bekerwinnaar: MVC DE BELEYR ENGINEERING na hoogstaande en sportieve match

  

2010 - 2011

          


            8.         MVC ROTHIVA                          2          Bram Thienpondt            32         9

            7.         MVC CARROS. DE BEULE        1          Jarno De Geest              59         11

            6.         UNITED ZELE                            2          Jonathan de Loose         35         19

            5.         MVC SHAMROCK                     5          Davy Van De Cauter       46         29

            4.         GIMICO KLETZ                         3           David Van Avermaet       60         31

            3.         MVC VANHULLE-MAES            6           Lieven D'Hollander          41         47

            2.         DE BELEYR ENGINEERING    13           Jordy Wauters             127         48

            1.         JONG MV WINDSOR                8          Pedro Van Buynder     70         52


            Topscorer Kernreeks

                                  3            DAVID VAN AVERMAET           GIMICO KLETZ              60 DOELP

                                  2            PEDRO VAN BUYNDER            MV WINDSOR               70 DOELP

                                  1            JORDY WAUTERS                    DE BELEYR ENG           127 DOELP

            

            Fair-Play Kernreeks

                                  3            GIMICO KLETZ  2 X GEEL          GEM BEOORDELING      REFS 4,75 / 5

                                  2            UNITED ZELE    1 X GEEL                                                REFS     5 / 5

                                  1            MVC ROTHIVA 0 X GEEL         &n